Bloggen har blivit helt konstig?

Startar en ny, har hänt något som jag typ inte kan fixa.. men ja, säger namnet sen.

Frågestund..

Super dålig uppdatering. Så jag tänkte ha en frågestund. Svarar på alla frågor när jag har fått typ 10 frågor. Svarar på frågorna sen i en video tror jag. Puss så länge!♥

Skolan snart

Har fortfarande lite ont i munnen men det är bättre nu! Måste dra snart! Puss❤


Molly Gästbloggar!

Hej!
Jag heter Molly och jag är också 12 år. Julia som äger denhär bloggen ska göra en design till mig om 1-2 dagar. Eller jag ska tvinga henne att göra en ikväll :) Men här är min blogg :) www.MollyG.blogg.se, Pussen!

Dagens.

Bloggar sen.


Hinner inte uppdatera.

Är upptagen med massa designer. Förlåt :(

Looking for you.


Heta brudar.

Shooooo. HAHAH bjuder på bilden över. Men kan inte blogga. Pusss!


Bloggar imorgon.

Mira måste av så hon måste stänga av internetet. Puss


Hemma.


HAHAHA, det ser ut som att jag inte har någon hals.

Hej!
Dåålig uppdatering. Asså jag säger alltid, jag ska bättra mig! Och sen händer det inget. -.-'. Men asså läsarna har gått ner sjukt mycke. Har sjunkit med cirka 45 läsare? :/ Så har inte så mycket blogglust då.
Men dagen har varit kul! Skoldagen va seg men endå snabb på något konstigt sätt? När jag slutade 13:50 så taggade jag, Amanda och Emma till Vällingby. Vi käkade på subway och så. Sen så typ gick Emma och Amanda in på JM och jag och Mira märkte inte det så vi fortsatte gå till Gina sen va dom borta och a mobilerna cpade sig, så a. Sen när vi hittade varandra så typ gjorde vi att 2 skulle gå och gömma sig någon stans i Vällingby och dom andra skulle hitta. HAHAH no-lifers ! Sen så började jag typ blöda i munnen så drog till donken och tog en vatten. Sen så skulle vi hem men då gick vi på typ 543 och pallade inte gå av. Så vi kom till Sälby? Mina kusiner bor i närheten så vi gick till dom och jag gick på toa. Sen taggade jag och Amanda hem till henne och käkade och va inne på datan. Sen kom pappa och hämtade mig vid 19:50?
Imorgon så ska jag sova hemma hos Amanda. Emma och Mira ska också vara med! Vi skulle typ käka på frandis och a!
Men måste tagga! Puuuss!

Kfem.

Är i kfem med Mira. Vi har typ tappat bort Emma och Amanda? Haha, smarta. Puuuss


Igga mig.


På bussen.

Sitter på bussen med några kossor. Vi har super treeeevligt! Men måste gå. Eller gå och gå jag måste sluta. Puuuuuuuuuuss


Hemma!

Sitter i mitt rum och käkar mellis. Smält ost macka och mjölk. Är inne lite på bloggen och fixar lite. Ska göra klart Emmas design som jag har lovat henne sen vi började skolan typ? Och sen Jacintas för henne har jag lovat i typ 1-2 månader och sen Miras! Men nu ska jag äta upp nu. Bloggar mer sen!


Skolan nästa.

Sticker till bussen snart! Ha en bra dag!


Hey, I heard you are a wild one.

Hej!
Länge sen? Eller ja några dagar men känns sjukt att inte blogga, så ska försöka! Kanske tidsinställda inlägg? Vad tycker ni om det? :) Får se!
Men skoldagen har varit okej? Eller ja som vanligt, tråkigt. Började 8:25 med svenska. Sen matte, lunch, no-teori, engelska och so. Slutade 14:35. Då gick jag, Tilde, Mira och Amanda till några stationer innan för att få bra platser och a. Sen taggade jag, Mira och Amanda hem till mig och käkade varma mackor och drack choklad. Hade kul i allafall! Sen typ vid 5 så taggade Mira hem. Jag och Amanda va inne lite på datorn och sen så skulle jag äta så då drog hon. Skulle igentligen träffa henne efter maten men pallade inte gå dit. Haha, social.
Men just nu så är jag inne på facebook som vanligt, osv. Sitter i min soffa med en filt, mys. Måste sluta :O.
Puss!

Dålig uppdatering.

Är upptagen. Bloggpaus.

Bebiskorv.

Jag älskar er.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Haha. Men sitter här med Tilde och Vilma. Vi ska snart käka bebiskorvar och potatismos. Vi var vid åkis lite tidigare och köpte BBQ chips, päronsoda och Ben & Jerry glass. Muums.

Efter middan ska vi bubbla. Kommer inte uppdatera så bra men a.
Nu ska Vilma blogg! Puuuuuuuuuuuuuuuuuss!

The mirror can lie. It dosen't show you what's inside.

image description
Länge sen. Bildbrist.

Hej!
Hur mår ni? Har inte bloggat på tiotusen år känns det som. Men det har varit jul och nyår och sånt, men a det är slut nu. 2012 ska jag verkligen blogga, hoppas jag? Har funderat på en sak. Tycker ni att jag ska byta bloggnamn? Mitt bloggnamn är lite random men ja. Ska jag byta eller ha kvar? Kommentera, tack!

Imorgon så sover Tilde och Vilma här. Vet inte vad vi ska göra, men det blir väl lika kul som alltid? ;) Vilma ska käka här, vet inte om Tilde ska men om hon vill så!
Igår så var det inte så bra uppdatering. Men låg kvar i sängen hela dagen. Haha, pallade verkligen inte gå upp. Åt frukost vid 12:30. Gick och la mig. Åt lunch/middag 17:00. Gick och la mig. Mådde inte så värst bra faktist. Vet inte varför? Jag gick och la mig 23:30, va inte sådär super lätt att sova. Jag hade ju sovit hela dagen så..
Har inte så mycket att säga. GLÖMM INTE ATT KOMMENTERA OM JAG SKA BYTA BLOGG! PUSS!

Har inte tid och blogga.

-


Gilla min kommentar, så får du en länk.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=272646352791597&set=a.269298789793020.64631.269272173129015&type=1&theater&notif_t=like
HAHAHAHHA, e typ beroende av dethär. Måstee haaa!
Kommentera detta inlägg om du har gillat så får du en länk! :)

God morgon.

God morgon! Ligger i sängen o håller på med Ipaden. Fast bloggar på Ipoden. Nu kommer min IPod dö måste sluta! Puuuuuuss


RSS 2.0