Dagen outfit:

Jeans tights > KappAhl. Stickad tröja/ tunika > Hm


Shema för imorgon dan

Min super fina ikon!


HAHA snygg ikon va? ;) Men imorgon är min senaste dag ;o
Har inte bloggat något idag tror jag ;o Känner mej inte snäll asså! Men skoldagen har varit as tråkig. Slutade 13:50 och de va skönt efter som att de är vår tidigaste dag men sen så behövde jag och nåra andra gå på support lesson till klockan fyra.. -.-' Sen efter drog jag, Nancy och Sima till Vällingby och sen när vi va påväg till kfem så träffade vi Nallex och Didrik kände typ på mej att dom skulle vara där idag xd Vi va i garaget som vanligt typ och a lite i kfem. Drog fem vid fem. Käkade middag, gjorde läxan så så har min dag varit. Hur har eran varit då? Kommentera om ni har tråkigt! Men imorgon så ska jag slagga hos min älskling! Så de blir mysigt! Men bloggar mer imorgon!
Puss!

Drar till skola om en stund.

Har gympa första lektionen så de är därför jag ser ut som jag gör..


God natt..

Somnar typ.. nu..


Vad tycker ni om den nya designen?




Tjugoåttonde September

Visst e man heet?


Gööd kväll alla läsare!
Sitter och lyssnar på musik och bloggar som ni kanske märker. Men ohh..nu kom min syrra in. Hon har skrivit en låt som hon vill sjunga...As bra.. Men idag slutade vi halv ett! Fett chill! När vi slutade så drog jag, Tilde och Jacinta till vällingby och sen kom Molly ;) När vi gick ut från donken så kom Sima och Nancy :D Så dom va me oss sen ;) Sen skulle vi dra ner till garaget och då sprang jag och tilde, nancy i förväg till hissarna och sen kom Sima springade så hoppade hon in och sen just när alla andra kom så åkte vi iväg och sen försökte dom typ hitta oss i alla hissar och sen när dom stog där så åkte vi bara iväg HAHA xd Sen så gick vi till Kfem och satt i sofforna.. Sen vid halv fem så drog vi hem. Jag och Tilde gick av vid Philles gård men när vi plinga på va han inte hemma -.-' Men a så såg min dag ut idag :) Imorgon så tar jag och Tilde den vanliga bussen på morgonen och jag slutar 13:50 imorron :) Min tidigaste dag! Men nu ska jag va social mot alla jag chattar med!
Puss!

Läxor..

Shena!
Sitter här och göt min svensks läxa.. Men de går snabbt för jag ska bara skriva av min självbiografi i word.. Uppdaterar mer när jag e klar! Puss!


De finns så många omogna.


Blogg.se app!

Hej hej! Sitter och bloggar vi ipoden just nu! Så nu kan jag lägga upp bilder via iPoden! Bra va! Men måste kila nu..puss!


Slutar tidigt imorron!

Jag på syrrans dop. Bjuder..



Sheena moss!
Kollar lite fejsbuuk och så...Roligt roligt..Känner att det börjar lukta pannkakor..mums! Nu säger pappa att de e mat men ska bara skriva klar ;P Imorgon slutar vi 12:30! Juiipii! När jag slutar ska jag och nåra andra dra till vällingby dom andra ska käka lunch men inte jag för jag e pank xd Men nu skrev Jacinta till mej på chatten! Ska bara kolla va hon skrev...Hon har köpt massa nya kläder idag säger hon! Ni kan kika på hennes blogg och se om hon lägger upp va hon har köpt! http://justjacii.blogg.se men nu ska jag gå!
Puss!

We Found Love

Hörde låten på radio för kanske 2 dagar sen, blev beroende direkt! As bra!

Vad tycker ni? :) Kommentera!

Svenska Hollywood Fruar

Togs för några dagar sen..


Buenas noches!
Sitter och checkar Svenska Hollywood Fruar och är inne på fejsbuuk och så..Idag har jag varit med Sofia :) Vi gjorde läxor och så. Hade iallafall jätte kul :). Har typ inte bloggat sen igår kväll ;O Känner mej duum! Men ska försöka försöka bättra mej..Säger typ alltid så hahah xd Men chattar med typ Adam och Philip nu.. vi disskuterar jätte intressanta saaker så nu vet ni! Men måste konsentrera mej på da tv nu...
Puss!

Nytt i garderoben!

Stumpor i olika mänster från KappAhl!
Gooosig stickad tröja som har som en snodd men som sitter fast från hm!
Skin jacka från KappAhl och mössa och snodd från Cubus! Asså inte att jag har snott den de heter en snodd ^^
En stickad tröja från hm ;) Man ser inte så bra ;P
Här är lite små grejer jah hitta i bromma blocks idag! Men nu ska jag sova!
Puss!♥


Är hemma hos mormor och morfar ska käka nu..


Tja heting!


Läs rubriken


Sollentuna next

En tjej skulle rita mej men blev inte så likt. Men hon e sjukt duktig!



Shoo!
Checkar lite fejsbuuk och lyssnar på musik. Ska till Sollentuna om en stund och shoppa lite.. Roligt roligt. Behöver lite mer kläder xd Känner mej lite bättre nu! Hade ju typ feber inatt... Men a har bakat Peanut Butter Cups! Mamma köpte någon sån hära grej me ingredienser i usa förra året så man kan baka själv! Ska snart gå ner och smaka och se hur de blev ;) Men har inte så mycke mer att säga..Men bloggar nog säkert när jag kommer hem..eller kanske inte vi ska typ till mormor och mofar..Men a!
Puss!

I'm sexy and I know it

Tjenare!
Bloggade inget igår! Sorry! Men hade inte tid...Men jag ska berätta lite om vad vi gjorde ;) Först vid halv 11 så drog jag hem till Tilde och så gick jag, Tilde och Jacinta till busshålsplatsen och sen så va vi tvungna att vänta på bussen i typ 20 minuter och sen så när den kom så stog jag och vinkade och den ba åkte iväg! Asså vi blev shiiieta arga. Sen va vi tvungna att åka till vällingby och ta tunnelbanan där ifrån till hässelby gård. Sen så kollade vi på Adam och Petters match och sen så drog vi hem till Tilde och hämtade Jacintas väska och sen drog vi till vällingby. Vi käkade på subway och sen så va vi typ på donken, åt godis och sen va vi på öob Didrik skulle köpa nåt. Hehe...Sen så såg vi Danny typ. Sen vid halv sex drog jag och Nancy hem till mej och käkade pizza och kollade på tv typ ;P Mamma och pappa kom hem vid tio och sjussade hem Nancy. Jag fick typ feber på natten :( Så mår inte så bra idag :( Men a hoppas jag kan gå till skolan imorron då..för vill inte missa skolan för man måste typ gå på support lesson då och palla xd Men nu så sitter jag i allafall och lyssnar på sexy and I know it. Beroende av den.. xd Men ni kan få några bilder från igår nu ;) Puss!

Hemma hos mormor och morfar


Heeeeting!


Tjena!
Sitter här hemma hos mormor och morfar, mormor fyller år så vi är här och fikar. Tänkte bara va lite social mot alla bloggläsare så slänger bara in ett litet inlägg. Men gud juste jag måste berätta vad som hände! Sofia satte i halsen idag i skolan vid maten så hon kunde inte andas så hon fick åka in med ambulans! Hon ville att jag och Sima skulle följa med till sjukhuset men fröknarna hittade inte oss....Men hon mår bra nu iallfall som tur är! Och som otur så va de hennes födelsedag! ;O men grattis i allafall ;) Men nu är de ju som sagt fredag :D Klockan e typ 10 i 8 och skulle igentligen ha träffat Tilde och Jacinta men blev inte så.. Men imorgon så ska jag ju somsagt kolla på Petter och Adams match imorgon och sen dra till vällingby som ni kanske såg i inlägget från igår kväll. Men nu ska jag kolla min facebook!
Puss!


Tycker ni jag ska dejta badkaret..?

Tror nog att jag hoppar i badet nu ;) Uppdaterar kanske imorron bitti ;) Men a nu ska jag hööppa i the badkar! Puss!

Tillbaka!

Tog just...



Jupp, nu är jag tillbaka efter en rätt så kort bloggpause!
Dagen har iallafall vart roligt ;) Först började vi 8:25 -.-' med gympa. Sjukt tråkigt. Vi körde rugby. Skit tråkigt. Dessutom så hade de regnat innan så de va helt lerit så man typ halka.. Men a sen hade vi spanska, So, lunch, svenska sen slutade vi 13:50. Vår tidigaste dag ;P Sen så behövde jag vänta på Tilde och Nallex i en timma -.-' Men jag va med Sima och Dano så de va inte så tråkigt ;) Och sen så bestämde vi att vi skulle dra till vby, vi tog tunnelbanan dit och när vi va framme så behövde Tilde dra direkt xd Men jag och Nallex va typ lite i garaget och sen i typ kfem sen drog vi till Hässelby strand och sen drog vi till Hässelby gård coh träffade Adam ;p Vi gick hem till honom en stund han syrra är så sjuuukt sööt! Sen typ kvart över fem drog jag hem men Nallex stanna för han skulle hänka på hans träning ;) Sen kom jag hem, käka middag, gjorde läxorna och sen fejsbuukade jag och sen blev jag bloggsugen ;P Chattar lite me Nancy osså ;) Men på lördag så kommer jag nog inte uppdatera så mycke för jag, Tilde, Jacinta och Nallex ska kolla på Adam och Petters match och sen drar vi till Vällingby för de är Vällingby dagarna..nåra kändisar kommer dit och så får man gratis snacks :D Chiiill! Vet inte va jag gör på kvällen jag och Nancy har snackat lite om att vi ska slagga så får se va som händer ;) Men a har inte så mycket mer och berätta om..
Puss!

Bloggpause

Orkar inte blogga just nu allt känns bara..

Shema för denna vecka!

Som ni ser så ser mitt shema nästan lika dan ut hela veckan... Men ni får nöja er med det här SUPER FINA shemat medans min gimp inte funkar.. :(

Ingen bloggning nu.

Kan inte blogga just nu. Mamma och pappa bråkar och så..

Sollentuna

Tjena! Sitter här på bussen med Tilde och Molly. Vi har varit i Sollentuna och shoppat lite. De tar typ en timma att åka hem där i från... Men sen när vi kommer hem ska träffa Petter och Jesper. Sen drar vi hem till mej och käkar lite food och sen ska vi bubbla.. Sen drar dom hem på kvällen.. Men a bloggar sen.. Puss!

Korvar


Vi e heta.



Tjo.
Sitter här med korvarna. Vi har supper dupper kuuuuuuuul! Men jag örkar inte blogga -.-' Jacii ska bloggaa!

Puss!


Sjuk

Ser förjävlig ut nu, så ingen bild ;$$



Hej!
Sitter och snorar..jag e typ sjuk. Men ska nog kunna ta mej endo till skolan imorgon ;) Imorgon e de freedag :D Jiipii! Chattar också med Jaaaci just nu ;) Hon ska typ också blogga nu så ska snart gå in och checka hennes blogg! Idag när vi skulle dra till skolan så blev de en liten fail vid viaduken orkar inte förklara xd Men jag slutade rätt tidigt idag så de va chill! Men behövde vänta på Inez och Tilde sen i typ en timma -.-' Och sen så sa Phille att jag skulle vänta på han fast han sa att han ba skoja men jag hörde inte de så jag väntade i en halv timma till och sen skulle han inte ens ta samma buss -.-' Men ska nog krypa till kojs nu eller va tycker ni? Är rätt trött så de är vell lika bra..
Puss!




Amanda


Snygginar I know ;) Bjuuuuder!













Tjena alla snygga!
Sitter här med en seg korv. NÄÄMLIIGEEN AMANDA!!!! EN STOR APPLÅÅÅD! Nä driver ;) Vi typ chekar fejbuuk och så. Men jag kan typ inte blogga nu! Bloggar senare!
Puss!


Bad update x1000

Bjuder x)



Tjena mitt bena!
Sitter och chattar lite med miiin fiinste mammii! Dagen i skolan har varit boring. Som vanligt. Specielt för att vi har matte. Efter skolan så va jag med Tilde och Carlos ;) Vi typ gick omkring och jag frööös xd Men de va bara för att vi satt still för Carlos pallade inte gå för hans skolväska va tung xd Igår kväll så va jag med Tilde som sagt men de kanske ni såg i inlägget från igår kväll ;) Asså jag vet inte varför men jag har blivit as trög på att blogga.. :( Men jag ska försöka bättra mej och försöka bli mer bloggsugen! Men idag så började jag åtta och tjugofem och slutade 14:25 ;) Sista lektionen va biblotek och de va fett chill för vi skulle typ bara skriva i nåra papper och sen fick man göra läxor om man ville ;) Så jag och Mira gjorde matten ;) Skönt och ha den gjord så man slipper göra den nästa vecka! :D Men nu ska jag snart käka så ska bara checka fejsbuuk lite snabbt!
Puss!




Ps. Kommer snart upp en ORDENTLIG header  ;)

Skola next!

Hej hej!
Har lite små brottom nu ska gå om 2 minuter... asså jag e typ sämst på att blogga :( förlåååååt! Men jag måste värkligen gå nu...
Puss!

Sorry!

Ingen bild i just det här inlägget!


Gud sorry att jag inte har bloggat på typ 1000 år! Ska försöka bättra mej!
Ska hoppa ner i lilla sängen nu tror jag! Jag börjar åtta och tjugofem imorgon. Har vart med Tilde nu på kvällen. Älskar dej så sjukt mycke. Jag drog hem vid typ 15 i nie. Men jag kanske bloggar i mor'n bitti! Puss så länge!

Tilde är en korv men jag älskar henne endo :)


Mihihi älskar deei!


Tja alla söta!
Sitter här och är social mot tilde ;) Ska hänka på tjejornas träning! Roligt samtidigt tråkigt ;p Men tilde vill typ ha datan nu för hon ska checka fejsbuuk! Bloggar mer sen!
Pusselipess!


Ny design!

Tycks? :)
Kommentera!


btw headern e bara tillfällig!

Nå skol tomaro

Tjaa redigerad bild!


Ser ni min fina rubrik ;) Men nu är klockan typ halv åtta. Vi käkade midda hos mormor och morfar idag osså. Idag så dog min gammelfarmor också :( 98 år gammal. Tråkigt tråkigt. Men lyssnar lite på spotify och så just nu. How to love..min drog. Men imorgon så går vi inte i skolan :) Så jag och mamma skulle in till stan och göra någon sak typ kolla kläder ;$$ Chattar lite med Petter osså :)♥ Men jag kommer säket uppdatera imorron tror jah på morronen eller kanske inte..vi åker ju på morgonen. Men a nu ska jag va social mot Petter ;)
Puss!

I miss the days, when, life was simple

Tog just.


Hej!
Sitter vid datan och chattar lite och så. Ska till mormor och morfar snart. Vi ska käka midda där. Tårta till efterätt från igår dom fick resterna av Lillys doptårta xd Men pappa gick typ i förväg med Lilly dit nu, han försöker få henne att sova typ.. Men skulle igentligen träffa Jaciiiiii idag men blev inte så :( Men då syns vi på Tisdag ;) Men jag kanske bloggar lite ikväll eller nått som jag brukar! Ska försöka byta design sen. Ser cp ut utan header eller vad tycker ni? Ni får ett litet uppdrag nu! Ni ska kommentera! Men ska dra nu ;)
Puss!

Ett inlägg utan bild

Sorry ingen bild i detta inlägg!

År frukost för kanske en timma sen...tidigt I know. Efter frullen så va jag lite med Lilly (minsta lillasyster) hon försökte gå lite i sin gåstol men de gick inte så bra xd Hon fick den igår på sitt dop.. ;) Men idag så ska jag träffa Jacintaaa :D Hon är endo här nu där jag typ bor för hon och hennes basketlag tror jag skulle sälja nått typ där så då ska vi träffas sen ;) Men jag chattar med Tilde just nu ;) mihiihihi ;) Men jag har typ inget att berätta om. får se om jag bloggar lite mer under dan!
Puss!

.

Tilde om Frajdej najt:
aaaawwwww, så söta! :)<3
Du är söt Tilde!♥

Frajdej najt

Jag älskar dej.



Hej alla söta!
Kom hem från Amanda för kanske en timma sen! Jag käkade där och vi åt typ kött och poootejtoo! As gott i allafall! Sen så körde jag video samtal med Philip. Han va jätte social xd. Han bara satt och stirra och jag typ dog av garv. HAHA xd. Men chattar lite med Jacinta och messar med Tilde. Hon fattar inte läxan så vi ska typ göra den tsm nån dag ;). Men imorgon har min lillasyster dop som sagt. Så de blir antaglingen ingen bloggning..Men kanske på kvällen men vi får se! Har inte så mycke mer att berätta om dagen..
Puss!

Frajdej afternun

Bjuuuuuder stort! Bara för att Amanda är så fin ;)

Sheeena!
Sitter här med Amanda. Vi lyssnar på muusik och checkar fejsbuuk och bloggar! Skolan idag va sådär ;P inte så superduper roligt att sitta och lyssna på en fröken och skriva ner massa skit xd men vi började dagen 8:35 med klassråååd! Ms Hökby sa att nästa fredag så ska vi typ göra något roligt så de blir typ tårta och typ film och så, så det blir chiill! Guud de är fett chill med Fredag! Men idag så slutade vi 14:45 -.-' vår senaste dag...Sen så behövde jag och Amanda vänta på Tilde som slutade 15:10 xd Men på bussen så typ fottade jag, Amanda och Fredrik xd HAHA jäääätte fina bilder. Hjalmar satt och gjorde läxan. Social. Tilde gillar inte att sitta på sånna där platsen längst bak i bussen så hon satt typ fem rader framför HAHAH dissa'n! Men nu ska Amanda få låna datan lite! Vi drar hem till henne sen. Uppdaterar mer ikväll inget imorgon för syrran har dop.
Puss!

Frajdej

Sorry ingen bild idag :p men kanske senare!



God morgon!
Chattade med Tilde för en liten stund sen. Hon frågade typ när bussen gick ;) Idag börjar jag 8:35 med klassråd, fett chill med klassråd man gör ju typ endo inget förutom att snackelisnacka! Skulle typ träffa Amanda efter skolan och sen ska jag typ hem och städa och så. Lilly har dop imorgon så mamma har bakat 12 olika slags typ ''bakvärk'' xd Men alla saker är typ skit goda har smakat allt! Jag kommer bli tjockis imorgon för pappa har köpt 10 flaskor läsk ;o Men det kommer ju ca 40 personer men ändo! Idag så slutar jag 14:45... Men ah har inte så mycke mer att berätta om! Kanske mobilbloggar i skolan eller på bussen men vi får se!
Puss!

.


Mina ögon kan glittra.
Min mun kan le.
Men sorgen i mitt hjärta kan ingen se.

Sometimes I Get A Good Feeling

Radom bild jag tog idag.



Hej!
Har varit ute och fotat lite för en stund sen. Slutade vid 13:50 och sen och Tilde slutade 15:00 så jag fick vänta...men va med Sima, Danait, Veronica, Sara och Amanda. Vi gjorde läxorna för dom väntade också på några. Dagen har varit som vanligt idag typ ;p På morgonen, vi började 8:25 hade vi gympa. As boring xd. Sen va de svenska, So, lunch, svenska och och sen slutade vi ;) Imorron börjar jag 8:35 med klassråd och de e fett chill för då slipper man skriva xd Men mamma undrade just om jag kunde passa Lilly hon vaknade just. Lägger upp bilder sen.
Puss!

Ingen dagens outfit bild

Godmorgon solstrålar!
Ska till skolan om en stund! Pallar intre lägga upp nån dagens outfit bild ;p Mobben tog typ slut på batteri jag brukar ladda den över natten men inte den här natten -.-' Men jag sitter och lyssnar på lite musik på spotify just nu...Men idag så börjar jag 08:25 med gympa... Slutar...vet inte..orkar inte kolla xd Men jag måste kilaaaa nu!
Puss!

Dummlemuffins

Hej alla underbara!
Sitter här och checkar lite fejsbuuk och chattar me lite people! Skolan idag har varit lung typ. Men på måndag är vi lediga :D Jippi! Jag, mamma och Lilly skulle in till stan och göra nått så de blir vell kul ;) Men jag måste gå nu de hände en sak...
Puss

School


Dagens outfit-   Jeanstights-kapphal.  Tröja- New Yoker. Tjocktröja- Hm

Shoobre!
Sorry för den suddiga outfit bilden där uppe ;p men sitter och snackar i tele med Tilde men hon la nyss på ;P Ska ta 07:48 bussen idag igen ;) De är fett skönt att åka buss när de regnar för de är typ varm på bussen ;P Men igår va jag i allafall me Amanda. Vi gjorde inte så mycke åt typ muffins ;P Tjoockisar! Men jag kanske mobilbloggar på bussen vem vet ;) Men nu måste jag ficksa klart mej!
Puss!

Tårarna rinner

Du va helt underbar. Men du vill inte ha mej i ditt liv.

Kvälls bloggning

Tjoo!
Sitter här och chattar med en kille i min klass och och checkar fb ;) Läsarna går lite upp och ner! Men ni måste börja kommentera ;o För jag ÄLSKAR att få kommenterarer! Men jag har typ inget att skriva om xd jag vet roligt inlägg! Men kanske slänger in ett inlägg ikväll men annars imorron ;)
Puss!

Vamos A La Playa

HAHA va tycker ni om låten? Har alltid stört mej på den ;$$

How To Love

Hej suddig bild :)


Tjeeena!
Kom hem från skolan för en stund sen! Va allmänt tråkigt idag typ ;p Slutade 14:35..började 08:25 -.-' Men nu sitte jag här med Amanda vi lyssnar på musik fats hon läser kp... Hon ska typ hem vid fem för hennes daddy fyller år! Så är det...Vet inte rikigt va jag ska göra senare men får se ;) Nu började Jääppe chatta med mej så måste gåå inte för att jag ska chatta me honom utan att jag ska va social mot Amanda ;p
Puss!

Miiiiira och Amanda

Heeeeej! sitter på bussen här med Amanda och Miira! VI HAR HAR SUPER KUL! Nu är vi vid åkiis men bloggar när jag kommer hem! Puss!

Dagens outfit

Tjenamossh!
Ville bara slänga in ett litet inlägg innan jag drar till skolan! Men ska springa till da buss nu! Puss!♥

Täävling!


Dagen

Dagens outfit... Tröja-Thailand♥ Jeanstights-Kapphal♥ Kofta-Only Play♥



Helloj!
Sitter här nu och checkar lite fejsbuuk! Idag har jag varit i skolan. Va som vanligt ;P Men på sista lektionen så märkte jag att jag hade massa utslag ;o Dom kliaar....Men efter skolan, vi slutade 14:45 då åkte jag mamma, Lilly och Elise till Vällingby. Vi skulle beställa Lillys doptårta och kolla på skor, jag köpte nåra blommiga ballerina ;) För jag fick inte ha mina converse på dopet -.-' Men a skorna va iallafall fina :D Sen åt vi midda där osså ;) Jag åt hamburgare ;) Muuums! Tjooockis xd Sen åkte vi hem. Skulle igentligen träffa Marc och Petter♥ men de blev inte så. Men sen när vi kom hem så  tog jag en glass och hjälpte mamma lite att baka men bara i typ 5 minuter sen ville jag upp till min data! Min dator i mitt ♥. Men nu så chattar jag me Petter♥ så måste va social mot honom xd puss så länge!

Länkbyte med Jacinta!

Klicka på bilden!



Har länkbyte med Jacinta! Hon är grymt snäll och söt och hennes blogg är värd att läsas!


Puss!

Vad vill du att jag ska göra?

Vad vill du ingetligen att jag ska göra? Gå ner på knä och be om förlåtelse eller?


Bilder från igår

Det var alla bilder från igår :) ♥


Sönday


Hej korvar!
Sitter här med Jacinta :) Vi har studsat lite och tagit lite bilder ;) Men hon sov iallafall här i går :D Vi hade as kul igår! Först vid halv 3 så mötte jag henne vid tunnelbanan och så åkte vi hem till mej sen och lämnade hennes väska ;) Sen drog vi till Åkis och köpte lite candy wohoooop whooooop! Sen drog vi hem till mej, vi studsa lite och sen käka vi lite midda! Sen gick vi ner till gulis och gunga lite träffade lite random personer från skolan osså ;$$ Sen gick vi hem till mej, checkade lite fejsbuuk och sen badade vi lite ;) Sen gick vi in tog en snabb dusch och sen så kolla vi på lite videos och så HAHAHAH omg vi kunde typ inte andas vi garva sönder xd Vi åt lite chips, godis och så drack vi lite fantaa :D Sen va vi rätt trötta så vi somna rätt snabbt ;) Vi sov till typ 10 xd Men jag lägger upp lite bilder i kväll! Puss♥


RSS 2.0