Kryper till kojs


Bjuder.

Hej alla..
Nån annan som är trött? Jag är det i alla fall.. Inez drog hem för kanske en halv timma sen, vi hade super mysigt men sen så kände ho natt hpn bara ville hem till sin egen säng så Peter kom och hemtade henne.. Vi badade en stund och åt godis och sånt! Så jag är nöjd med min kväll! Hur har eran kväll sett ut? Puss!

Sitter här men korven


Hehe coolingar, or what?


Hej kossor!
SItter här med Ineehhhhh. Vi har kollat på värsta pojkväns akademin.. Hehe as kuul! Vi äter lite godis och så Vi har gått bus eller godis, fick lite godis ;) Vi ska bada om en stund! Men jag ville bara slänga in ett litet inlägg så att ni vet att jag lever! Men vad tycks om den nya designen? Hoppas ni fortsätter ha en bra kväll!
PUSS!

Mammas dator

Tjena alla!
Sitter och äter frulle rulle just nu, lånar mammas dator för min elller jag menar pappas är där uppe. Men idag som ni vet kommer Ineeehhh hit vi ska bus eller godis och sen sover hon här! Jag bloggar mer sen när jag får tid!
Hoppas ni får en bra måndag! PUSS!

Sandej najt


Ser förjävlig ut just nu. Men bryr mej inte, det är ju endo kväll.

God kväll alla!
Haft en bra dag? Min har väl varit helt okej! Vaknade, då modde jag inte så superduper bra. Va lite snorig och så men det sket jag i, sen jag jag upp, åt frullerulle, badade med Lilly, fixade i ordning mej. Sen drog jag och the family till Stinsen och kollade på lite skor.. Hittade inga till mej men hittade ett par till ena syrran! Efter det drog vi hem till mormor och morfar, käkade midda och sen åt jag och kussarna lite halloween godis som mormor hade köpt i Usa! Mumsit! Sen vid halv åtta drog vi hem typ! Sen spelade vi nått Disney spel som jag fick i julklapp för kanske 2 år sen. Min syrra ville de. De gick inte så bra för mej ;$$ Men imorgon, då sover Ineehhhh here och vi ska gå lite bus eller godi osså ! Igentligen skulle vi typ gå med Maria, Nallex, Tilde och Vilma men jag och Inez vill inte åka buss men halloween kläder så det blir bara vi 2! ;) Har just ätit upp min macka och druckit upp min mjölk! Mumsit nu på kvällen faktist! Det är ju endo fett mysigt med höst? Tycker inte ni det? När man tar bilder och så blir dom alltid så fina! Men nu har jag lust att läsa nåra bloggar!
Puss!

Svar av mej till er

Kommenterad av: Cassie om Dushen nästa:
Fråga: Vad heter du på Instagram??♥


Svar: LIllejulia! :) adda mej där!




Kommenterad av: Mira Carlsson Wahlberg om Söndagen den 30 oktober!:
Fråga: Vad heter din plattong och värmespray? Och vad köper man dom? Vart ju så sjukt bra senaste gången du plattade mitt hår. Ha det bra, puss! :)<3


Svar: Min platttång, jag vet inte riktigt vad den heter men den är från märket TIGI i varje fall! Min värmespray är från märket Maria Nila och den heter FLATTENING SPRAY MEDIUM! Sprayen kan du köpa hos en vanlig frisör och platttången på någon vanlig affär, tx Eliganten, media mark a du fattar! Sprayen kostar cirka 300:- och plattången 700:-  Puss!



Om ni har nårgra frågor, det är bara att kommentera på!


Söndagen den 30 oktober!


Haha, bjuder..!


Jippii! Statistiken har ökat med 20 läsare! Fortsätt så!
Blev super glad när jag gick in och kollade hur många läsare jag hade! Igår och i förregår va den helt helt rutten! Men nu! Fortsätt så!
Imorgon sover Inez älskling över här! Vi ska gå lite bus eller godis faktist! Hehe ;$$ Sen slaggar hon här! Vi ska tjocka os lite har hon bestämmt! SÅ då blir det vell så! Men har badat lite med Lilly, hehe hon tycker typ de e as kul för hon typ plaskar as mycke xdd Men föresten! Vad tycker ni om designen? Headern är rätt tråkigt, ska byta den va allt det andra? :) KOMMENTERA! Hehe oj stora bokstäver xdd Men ska klä på mej och så för ska handla skor, ses senare!
Puss!

Ny design!

Blev sådär nöjd.. Asså headern gjorde jag på 2 sekunder i gimp, men har ju inte min data så det blev inte så bra! Men ni får nöja er så länge!

Dushen nästa

Ny profilbild på facebook...



Lördags kväll


Hehe, djävulen!

Hej alla söta!
Haft en bra kväll? Det har jag iallafall! Varit hemma hos Sofia på tjejmiddag! SUper mysigt! Vi åt middag, snackade, busplingade, kollade på film och tjockade oss! Vi va åtta personer så det var rätt skönt! HAHAHA Emma och Mira flumma som fan sen senare på kvällen xdd Men a ni kanske märker hur min kväll har sätt ut! Super rolig! Men vad har ni gjort nu på kvällen då?
PUSS!

Party party

Ska snart dra till Fia !


Saker mamma köpte i Usa till mig!

De va ju ett par dar sen hon kom hem men har inte kunnat ladda upp bilderna på bloggen! Men här kommer dom!
Inte så fina bilder men a ni får nöja er!




Ni kanske inte vet vad det här är men det heter Butterfinger (smörfingrar) as goda! Vilma vet vad det är! ;)



Ni vet säkert inte vad det här är heller, men det är peanut butter cups! As goda! Det är jordnötssmör med choklad över!



Angry birds godis! Gelé godis som är olika fåglar från angry birds! HAHAH!



Gullig kluppa med en smily!


Suddig bild.. Men a Wille Wonka choklad! Ni kanske har sätt filmen? ;)


As snygg och skön Ed Hardy tröja!


Fin och skön tröja som det står L♥ve på!


Candy Corn! Rätt så goda! Typ kola eller nått ;p


Halloween godis! As gott har ätit upp typ 2? ;p


Visste du detta om mej? Halloween tema!

Jag gillar att gå bus eller godis, even om jag är 12 år men lixom men får ju godis? :)

Varje Halloween köper jag/vi super mycke godis men de e typ 3 som kommer? xdd

I år ska jag kanske sova över och gå med Inez! ♥

Jag tycker Halloween är super roligt! Alltid så kul när alla skrämmer varann och så xdd

Alltid när jag går buss eller godis så gör jag alltid sår och så..

Jag brukar göra halloween designer på bloggen men jag lägger aldrig in dom för halloween är ju så kort..
halloween så..

Jag tycker Halloween är mycke roligare en påsk! Eller på påsk så får mn ju påskägg så ;p

Jag kommer inte på något mer..


Mary Kay mascara!




Rekommenderas stort! Inga klumpar och super bra borste! Den kostar 200 kroner, men företaget som säljer den här mascaran, man måste lixom bestämma en tid eller så för att den ska komma hem till en! Jag känner en som jobbar där så vi har många produkter där ifrån! Därför fick jag lite rabbat också! Men om ni kan så borde ni värkligen köpa den för den är superbra!

God morgon!




God morgon alla blograiders!
Pappa har just åkt till åkis för att köpa frukost bröd, så får passa LIlly medans. Hon sitter för brevid och skrattar men sen när jag tar fram webkameran så stirrar hon bara! xdd Men idag/ikväll är det tjejmiddag! As taggad! Jaaciiiiiii ska sova here seen! Myspys! Hoppas att jag kommer blogga lite mer under dagen! OM jag inte har något annat för mej.. Men ska pyssla ihop en liten halloween outfit eller så! Får se eller Hallloween hiss/diss eller visste ni detta om mej med halloween tema! Kommentera vad ni vill! Men nu ska jag vara social på fb chatten!
PUSS!

Länkbyte med Emma!

NI kan klicka på bilden i henne på menyn!

Länkbyte med Emelie!


Hej jag heter Julia och jag har tråkigt.







Eller, nu började ju Idol så! :) Jippie!

Vem gillar ni? :) Kommentera!

MIn kväll!




MIn kväll kommer nog se ut såhär: Kommer vara med the family och kolla på tv, idol tror jag och äta lite godis och så!
Hur kommer eran se ut? Tell me :) Hoppas ni får en bra fredags kväll!

Dagens godis hiss och dagens godis diss

DAGENS HISS!

Kinder Maxi! Hade aldrig smakat det men jag smakade det för nåra veckor, super gått!




DAGENS DISS!

Djungelvrål! As äckliga! Men kan va lite goda ibland, bara om man typ äter en..



Ny tröja




Ny tröja! Det står Julia på luvan och Internationella Engelska Skolan! Den är super skön! Älskar! Fick den igår på klassrådet! Men vad tycker ni? Hiss/diss? :)

Men till dagen: Började 8:35 med klassråd! (då fick jag tröjaan!) Sen engelska, so, lunch, matte och slutade 14:45 med livskunskap!
Matsalen va feett läskig! HAHA eller inte läskig men de va typ skit mörk och a pumpor som stog där och lyste och a. De va pumpalasange, as äckligt. Men a de va ju fredag så vi fick saft! Men den smakade inte som vanligt.. HAHA Mr. Roman va den där håriga saken från star wars och han gjorde dom där ljuden som han gjordee! Men på sista lektonen fick vi kolla på Scobby Doo.. Hehe as kul.. Sen efter en stund kom Ms. Schäfer (min rektor) och vi fick typ godis och så! Jag åt upp mitt på en gång.. Hehe.. Men sen när jag hade slutat så taggade jag, Mira, Emma och Amanda till vällingby, skulle köpa present till Sofia M. Jag köpte ett presentkort från hm.. Hon önskade sej det så de blir bra! Imorgon så är tjej middan! Efter de sover Jacinta häär! Myyspys! Men nu säger mamma och pappa att jag ska gå upp och fråga min syrra vad hon vill ha till mat... Hur har eran dag sätt ut?
PUSS!

Halloween friday

Ska till skolan om en stund! Ska bara vänta på Amandaa! Idag är det nån halloween sak i skolan, jag ska typ ha lossas blod och så ;p
Puss, hoppas ni får en bra dag!

Just nu


Heting dott com

Tjena!
Snygga bilder där upp! Min syrra ligger här brevid och skrik skrattar.. Men a jag kollar fb och bloggar osv..  Imorgon ska jag kanske dra till Vällingby med Mira, Emma och Amanda. Men får se hur det blir. Sofia M har ju tjejmiddag på lördag så vi ska köpa gemensam present! Men a har inte bloggat så mycke men har typ inte haft tid! Har bakat chokladbollar och så till klassen imorgon! Men a ska tydligen slänga sopor nu. Jag bloggar mer när jag får tid!
PUss!

Sitter här med min lillasyster


Hehe LIlly ba: WTF? xss

Tjoo grodor..
Min syrra sitter här brevid mej i soffan och leker me nån leksak, samtidigt som hon försöker slå på datan.. Men idag slutade jag 13:50.. Fast va kvar på skolan 15:00 för Tilde sa att jag skulle vänta! Jag väntade ju med Sima och alla så ;) IMorgon är det nån halloween sak i skolan, jag ska inte klä ut mej men jag ska göra typ ett sår på handen eller så.. Ska ha med fika osså. De är min tur att baka! Ska baka kladdkaks muffins eller nått sånt lätt.. Kollar på top model också nu! Men a jag fick typ lite panik för har inte bloggat på hela daaan! Interetet funkade inte imorse men a! Ska göra nån hiss/diss eller outfit eller så efter middan! Jag kanske gör något roligt nu på halloween får se ;)
Puss!

Visste du detta om mej?

Om jag inte har bloggat på minst 4 eller 5 timmar så är de enda jag tänker på att jag måste blogga..

Jag lyssnar alltid på musik påväg till bussen eller påväg från bussen.

När jag har hittat en låt som jag gillar kan jag inte sluta lyssna på den jag lyssnar bara om och om igen på den.

Ibland när jag ska skriva hiss/diss så får jag typ hjärnsläpp och kommer inte på vad jag ska skriva.

Alltid när jag har prov och jag har pluggat jättemycke, så när jag väl ska göra de så glömmer jag ALLT.

Jag har super många vänner som jag alltid kan lita på!

Jag har 2 små syskon, Elise 9 år och Lilly ett half år.

Jag har alltid på mej jeans tights i skolan.

Jag kollar alltid min statetik typ 10 gånger om dan. Typ en refleks ;o

Jag älskar gimp. Even som Photoshop e typ 10 gånger bättre så är gimp mycke roligare.. tycker jag..

Jag plattar mitt hår varje morgon. Har igentligen lockigt/vågit.

Jag bet på naglarna förut men har lyckats sluta.

Jag är läsk/godis beroende. Äter alltid skit mycke på helgerna men går aldrig upp i vikt eller får hål i tänderna..

Jag bäddar min säng varje morgon. Hehe förut gjorde jag inte de men nu. Duktig chey,,

Facebook de är igentligen fett tråkigt. De håller på att ändras hela tiden och de är där alla bråk händer. Men kan endo inte leva utan de.

Varje gång jag har skrivit ett inlägg på min blogg så går jag in på den och läser de..

Jag sätter alltid mitt alarm på 6:00 men går alltid upp typ 10 i 7..


Sugen på länkbyte?





SLÄNG BARA IN EN LITEN KOMMENTAR!

Dagens hiss och dagens diss


DAGENS HISS!

Firefox och Google Crome! Internet Explorer e fett seg ju..





DAGENS DISS!

MSN! Asså jag hade de rätt länge men sen nu 2011 när den ändrade så blev den super seg och helt kontig! Skype är mycke bättre!





Igga mina beeen xdd
Puss!


Jag just nu


Bjuder.


Tjenixen!

Chattar lite på fb för de mesta och så.. Tar lite bilder också. Imorgon va de skola igen då.. Treevligt. Men a slutar 13:50 imorron så de e chill! Kanske ska på supporten får se om jag pallar. annars går jag nästa gång bara! Asså är det bara jag som stör mej på alla dom hära ''kopiera detta annars så kommer din pappa dö'' man ba wtf? Seiöst vem sitter och skriver alla dom här hemska sakerna? Nolife. Men a dagen har gått rett segt tycker jag! Känns som att klockan typ e elva men den är typ kvart över åtta eller nått... Jag har ju vart barnvakt idag.. Hehe de har gått SUPER bra men mamma gjorde typ de mesta.. Eller jag fick henne att sova och gav henne hälften av sin mat så jag e stolt! Hehe :$$ Men min syrra vaknade nu -.-' måste ta upp henne!
PUSS!

16:31

SItter och håller på i gimp och så för det mesta. Laddade ner de igår på pappas data.. Han har typ instalerat nått på den här datan så de är inte windows utan ubonto eller nått sånt så de finns som en ''appstore'' på den som man söker på grejer och så! As bra men man blir helt förvirrad av de ;$$ Men idag så har vi varit hos mormor och morfar och käka lunch och hämtat nåra av mammas saker från mormors väska! Dom kom ju hem igår så ;) Och eftersom jag e barnvakt till Lilly, så skulle jag få henne att sova och a de gick skit snabbt för hon va as trött men hon vägrade att sova om hon inte fick hålla min hand, när jag tog bort den så börja hon skrika xdd Sötfis! Men jag försöker hitta webkameran på den här datan.. hehe går inte så bra.. jag e van vid windows ju ^^ Men jag ska lägga upp bilder sen på vad mamma köpte i Usa till mej! Tog bilderna för en stund sen men a mamma ska lägga ut dom på \\nas så jag kan kopiera för fattar 0 på den här datan xd Men nu ska jag kolla lite fb medans jag kan.. Hehe..
Puss!

Good morning

God morgon alla bloggläsare!
Jag har just gjort frulle till familjen.. Ska äta nu.. Fortsätter skriva när jag har ätit.. Hej så länge!

Nu är jag tillbaka: Idag kommer jag inte ha tid att blogga för jag ska passa min lillasyster :) Igår kväll så kunde jag inte blogga dels för att jag va och hämtade mamma och lillasyster på arlanda och sen när jag kom hem så fick jag låna pappas data och a sen blev de att de inte gick att logga in på blogg.se :o Jag blev typ skit sur! Men nu så måste jag byta blöja på min syrra hon har bajsat.. hehe myyigt.
Puss!

Hangover


Tog för cirka 1 minut sen.


Shoo!
Händer jao? Nä, driver! Men om typ 30 minuter eller så ska vi dra till donken sen dra oss mot Arlanda och hämta resten av familjen! Men det gick bra på utvecklingsamtalet iallafall! Hon tyckte jag hade varit bra och så på sista tiden.. Men alla lärare tyckte typ att jag skulle ''prata mer och dela med mej av min kunskap'' jag ba, ehh okej? xdd Jag har typ ingen kunskap? xd Jag snackar aldrig för klassen om jag inte blir tvingad till de. Hatar de.. Asså min engelska? Höh.. inte bra asså.. Men a ms Jacobson (no-lab/teori lärare) hon sa att jag måste gå på support och så -.-' Gaaaah hatar deeee! Bara för att jag fick F.. Men a får se vad jag får på omprovet! Hoppas att de går braa! Men jag fick typ hjärnsläpp igen men de va typ bara en fråga jag hoppade över så bättre en förra gången!
Men nu så måste jag kolla lite bloggar osv..
Puss!


Designen fixad igen!

Ni kanske såg att lixom menyn låg längst ner under alla inlägg och så men a de e fixat nu.. ;)

Utvecklingsamtal nästa

Om typ en kvart ska jag och pappa på utvecklingsamtal.. Puss så länge


God morgon!

Ingen bild förtillfället.


God morgon alla!
Vaknade för cirka en timma sen typ! Är ju ledig idag! Fast har ju utvecklingsamtal 14:00. Chattar lite och så på fb och lyssnar på musik! Idag 17:20 landar mamma och lillasyster på arlanda så vid 4 drar jag pappa och Elise och käkar på donken eller nått och sen drar vi oss med arlanda! Lyssnar på Hold You just nu! Fast en remix! Asså fett skön låt! Men nu så vill Jacinta att jag ska kommentera på hennes blogg! På lördag är det tjejmiddag hemma hos Sofia M! Och efter sover Jacinta här! Myyyspyss! :D Men nu ska jag sluta!
PUSS!


Happinesse Is Always Knocking On Your Dorr, You Just Gotta Learn to let it in.


A Smile Is The Best Make Up A Girl Can Wear.


Nån timma sen..

God kväll kära läsare!
Sitter och kollar på lite bilder, fb och bloggar för det mesta.. Blev as irriterad för jag hade typ as tråkigt a och sen så när jag skulle kolla på värsta pojkvänsakademin så va de typ ''mitt stora feta syreanska bröllop'' eller nått sånt -.-' Men a imorn är jag ledig! Wihoo! Har utvecklings samtal osså 14 så får sov morron jao! Och på tisdag så kommer jag va hemma och hjälpa Lilly och så.. ;) Men a ska sluta nu tror jag . Ville bara slänga in ett litet inlägg så ni vet att jag lever!


Värsta pojkvänsakademien

Värsta pojkvänsakademien

Nån annan som ska kolla? Jag kollade förra veckan och programet värkar rätt så roligt.. Hehe fast dom e lite konstiga ;)
Men a om ni ska se så 21:00 på tv 3!





Vinnaren av tävligen!

Och vinnaren bleeev!
.............................................
........................................
KLICKA HÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL VINNAREN!

Sofia Dorwarth



12 sempember 2011. Vafan hände? Vi började bråka. Fattar inte. Vi gled isär. Trodde att det aldrig skulle bli du och jag igen. Fatta hur skit jag modde. Men nu. Nu. Är allt som förr. Nästan allt. Men saken är, vi träffas nästan aldrig längre. Vi går i olika skolor. Mår så jävla dåligt över det. Vill att du ska vara här hos mej varje sekund. Vi har kännt varann sen 6:ors. Vi har bråkat tillsammans, skrattat tillsammans, gråtit tillsammans. Är så himla glad över att vi inte bråkar längre att du finns här för mej och att jag finns här för dej. Du fattar inte hur mycke du betyder för mej Sofia Dorwarth ♥.
Jag älskar dej bästavän. ♥


Ska försöka blogga mer ändo!


Jag och bästavän.

Fia drog för en stund sen.. Vi hade i allafall as kul! Har saknat henne sjukt mycke! Typ 2 månader sen! Hur har vi orkat va borta från varann så länge? Men nu bloggar jag ju från min syrras laptop! Den är faktist rätt snabb! Hon fick ju den i vintras! Men skoladagen har gått rätt så fort! Och imorron har jag utvecklingsamtal kl. 14 typ så sovmorgon! :D Seb på tisdag har vi Operation Workday och då ska jag va hemma och hjälpa mamma med Lilly och så och sen får jag pengar för det så de är ju fett chill! På lördag så ska jag på middag hemma hos Sofia M och nåra andra tjejer! Efter de ska Jacinta sova här så det blir mysigt! :D Hon bor rätt så långt hör ifrån så a ;) Men efter utveckligssamtalet imorn vet jag inte riktigt va jag ska göra.. träffa nån eller så tror jag.. Fast sen vid typ 4 ska jag hänka och hämta mamma och Lilly på arlanda men nu skriker pappa att de är dinner! 
Puss! 


Dagens hiss och dagens diss!

DAGENS HISS!

Videosamtal på facebook! Inte för att jag har webbkamera men kul att man kan se andra men den kan hacka sej lite ibland..

DAGENS DISS!

Blogg.se har blivit helt cp! Man kan inte se statistiken och allt ligger helt konsigt? Blir grymt irriterad.


Svar på kommentar

Fråga: F R I D A ♥  om Dåligt uppdatering.:

Hej :) finfin blogg. :D Hur mycket kostade din onepiece och vilken är det? :)




Svar: Tack sötnos! Min One piece kostade 1330:- ! Jag har den vit/rosa randig modelen! Hoppas du gillade ditt svar!
 


image description

Dåligt uppdatering.

Som ni ser i inlägget innan är min data sladd sönder och a att jag ska ha blogg paus. Men kan låna min syrras laptop ibland och bloggar från ipoden.. Kommer lägga upp bild inlägg från mobilen men a kommer tappa massa läsare nu.. :(


Min data sladd är sönder...

Så kan inte blogga :( ska önska mej en ny data i julklapp har bloggpaus medans.. Fast jag kanske bloggar från min iPod eller mobben..


Dagens hiss och dagens diss!

DAGENS HISS!

David Guetta ft. Akon - Crank it up! Droooooogar...!

DAGENS DISS!

Folk som tycker jag e konstig som handlar på KappAhl. Lixom jag har korta ben så då köper jag jeans eller jeans-tights där? Vissa tycker typ den affären är barnslig och så men a jag bryr mej igentligen inte. De är ju deras åsikter.

God söndagsmorgon


Typ 2 månader sen..

God morgon alla läsare!
Lyssnar på lite musik och kolla facebook just nu.. Ska gå och möta Tilde om en stund.. ;) Vi ska hem till mej och a typ äta lunch och chillerilla ;) På tisdag kommer mamma och Lilly hem :) Saknar Lilly super duper myckee! Och mamma såklart ;P

Men som ni kanske ser har jag ju bytt design!
Tycks? Hiss/diss? :)
Jag blev iallfall rätt nöjd! :) Men håller på med lite hiss och diss också så ni har nått att läsa! :) Vet att ni gillar det! Men nu ska jag fortsätta med hiss/diss!
Puss!

Ska jag ha den här designen?

KLICKA HÄR!

No Music = No Life

David Guetta ft. Akon - Crank It Up


Lupe Flasco - Shows Goes On


Pitbull ft. Chris Brown - Internationel Love


Sasha Lopez - All My People


Sean Paul ft. Alexi Jordan - Got 2 Luv U


Taio Cruz ft. Flo Rida - Hangover


One Direction - What Makes You Beautiful


Danjah - My Love



Don't Stop The Party, Its Just Get Started


Gäster snart!

Hej alla leeeeesare!
Vi får gäster om en stund så kan inte blogga så mycke :( Asså jag loooovar att jag ska blogga mer! Jag lovar! Min blogg har varit sämst dom senaste 2 dagarna :( Ska göra massa ikoner och hiss och diss och så. Då har ni nått att läsa :)

Nåra dar sen..


Set Fire To The Rain

Snyggingar..

God morgon alla!
Sitter här brevid Amanda.. Vi ska snart ut och spela in en videoblogg typ ;) Vi lyssnar på lite musik och så just nu.. Set fire to the rain spelas nu.. Amandas granne pringade just på.. Så Amanda skulle springa ner och säga hej ;) Men kvällen igår va mysig :) Åt lite chips, ostbågar och drack fruktsoda :) Vi spelade in lite videos osså men de ser ni nog i inlägget innan ;) Har inte uppdaterat något typ ;o Känner mej fett dum! Men a har ju varit med Amanda så.. ;). Vi läste lite bloggar och så ;) Men a ska sluta nu bloggar sen! Puss!

Failade videos..

HAHAH lite fail videos ;P

 


Böbbla

Ska bubbla me Amanda nu.. ;)

....

Julia e liteee full..ne men nästan ;)

Hemma

Hej alla söta!
Har varit lite med Vilma, Tilde och Maria :) Vi va lite vid villa och så.. Glömde att jag skulle va med Amanda :( Fett diss! Föörlåt! Och jag hade glömmt min mobbe hemma också -.-' Jag fick typ panik på bussen för trodde jag hade packat ner mobben! Men efter jag har ätit kommer Amanda hit en stund :) Vet inte vad vi ska göra men nått roligt i allafall.. Läsarna går nerot :( Ska försöka blogga lite mer så jag får fler läsare! Men ska äta nu! Puss!

Epic fail.


Länkbyte med Jaacinta :) Klicka på bilden!


Tips på app

Man är en Bajskorv och när man kommer till att toapapret tar slut trycker man på skärmen för att hoppa.. Hehe skit kul!


Dagen godis hiss och dagens godis diss!

DAGENS HISS!


  • Marabou LOOP! As god! Ser ut som daim men det är seg kola med ett choklad över drag! Kostar bara 5:- också! Och den är längre en daim och daim kostar 10!






DAGENS DISS!


  • Marabou Orient! Jag verkligen älskar pirtarshnötter men lixom dadlar i en choklad? Asså vem kom på den idén?

Just eat som banana.


Fel håll i know.

Tjena alla bananer till läsare!

Sitter här med min banana. Den är skiit god :) HAH alla ba usshh va äckligt banan ;o De e skit gott ju.. Men såg mamma på tv men sen när hon hade sjunigt klart så gick jag upp till the computer! Men idag så fick jag A på spanskan! Fett stålt! :) Började 8:25 med gympa. Vi hade fys. Skit jobbigt. Sen spanska, So, lunch och svenska sen slutade vi 13:50. Vår tidigaste dag! Men jag behövde stanna 1 timma och 10 minuter. Skulle gå på No-teori support. Fick ju F på provet. Jag ska göra om de på måndag. Idag på No support så va de typ hälften av alla 6 som kom och vi är 5 6:or och alla dom fick f.. Hehe prooo ;$$ Men a supporten va till 16 om man ville men jag och Mira drog 10 i. Den lektionen va fettt chill. Alla satt typ och snacka för hon bara satt där.. Och alla mina kompisar va ju där så ;P Men a va hemma vid halv 5 eller typ 20 i. Då städa jag mitt rum och sen käka middag och sen kollade jag på mamma! Ska göra lite bloggroligt sen! Hiss eller diss eller något roligt tips sen ;)
Puss!

Mamma på tv nu. bloggar sen!

..

Nu drar vi oss mot skolan..

Bloggar när jag kommer hem!


Tävling!





JAG LOTTAR UT EN VINNARE SEN OM NÅGRA DAGAR SÅ ANMÄL DEJ NUU!

Jag i glasögon

Är sjukt ful me glasögon. Har inte dom när jag e me kompisar skäms över dom. Ska köpa nya om en stund dom är ju rätt små som ni ser.. ;$$


Sorry för dåligt uppdatering, är med Mira bloggar sen.

läs rubriken

Svar

Fråga: bella  (-) om Visste ni detta om mej?:
kan du ta en bild på dig i glasögon? =)


Svar: Visst en bild! Om ni vill ;) Lägger upp den i nästa inlägg..

Cloths for the day

Stickad tröja, hm.. Vita jeans tights, KappAhl


Vill ni att jag ska ha någon slags tävling?

Att bli länkad i menyn eller nått sånt? Skulle ni vilja det?

Kärlek är som ett gummiband, när den ena släpper får den andra smällen.


Jag älskar dej bästavän.

Vi har känt varann så länge. Du är så himla underbar Tilde Verde. Jag älskar dej bästavän.<3


Visste ni detta om mej?

26 SANNINGAR OM MEJ!

Even om jag börjar 9:30 så åker jag alltid till skolan så jag är där till klockan är 8.

Jag är sämst på att hålla koll på pengar och så. Spenderar alltid dom på tx godis på lördagar eller något annat onödigt.

Jag tycker det är as skönt att åka tunnelbana eller buss. Men mest tunnelbana.

Jag gör alltid mina läxor kvällen inann man ska lämna in dom! Om jag tx har en matte läxa till på tisdag gör jag den på månadag kväll!

Jag är inne på datan varje kväll! Even om jag gör läxor så är datan endo på! Så mina kompisar kan oftast kontakta mej via fb! ;)

Jag är skit rädd för hundar! Har redan berättat det tror jag? ;$$

Jag älskar att snacka med fullogubbar! Vissa kan vara obehagliga men vissa är as roliga och snälla!

Jag lägger alltid upp en bild i mina vardags/helgs inlägg! Men den kanske ni ser!

Jag går och lägger mej 22:00 varje kväll! Ibland tidigare för jag är trött!

Jag kollar alltid på Svenska Hollywood fruar på måndagar!

Min pojkvän heter Petter!

Jag sover alltid med 3 eller 2 kuddar! Det är omöjligt för mej att sova med 1!

Jag ringer super mycket! Slår ofta i taket, men endo har jag 200:- i månaden!

Jag älskar att göra headers och så men orkar nästan aldrig göra till andra, är fett lat.

Jag går inte på någon sport men jag gick på gympa i 3 år men slutade i februari.

Jag är nästan alltid med Tilde efter skolan! :)

När jag hittar en låt som jag tycker är bra så lyssnar jag på den om och om igen!

Jag har glasögon! Men bara när jag tittar på tv eller håller på med datan!

Jag skypar alltid med någon varje kväll!

Jag är en godisråtta! Äter godis varje lördag tills jag får ont i magen! Samma med läsk!

Jag har uppdaterat mer på min blogg den senaste veckan faktist!

Jag har underbara vänner!

Jag älskar att blogga och är super nöjd med min design!

Jag åker buss till skolan varje dag!

Jag älskar att shoppa! Men bara för mamma eller pappas pengar! ^^

Jag är en taffsare! Går alltid och slår typ mina kompisar på rumpan ^^

HOPPAS ATT DET RÄCKTE ANNARS SKRIVER JAG MER SEN! OCH GLÖM INTE ATT KOMMENTERA!

Tisdagen den 18 oktober


Typ 2-3 månader sen...

Tjena!
De har typ regnat hela dan idag! ;o Blev iallafall skit blöt -.-' Nu lyssnar jag på lite musik och så!

Men såhär har dagen sätt ut: Började 8:25 med Svenska sen matte, lunch, No-teori, engelska och slutade 14:35 med so.. Efter skolan drog jag, Tilde och Jacinta till Vällingby. Tilde köpte choklad på tunnelbanan och sen gick vi till kfem. Drog hem vid typ halv fyra tror jag.. När jag kom hem ringde mamma mej på skype och vi snackade en stund! Snackade med Lilly osså :) Saknar henne super duper mycke! Men a Sofia ville gästblogga nu! Ska blogga på hennes också! http://adoreeyou.blogg.se ser ni snart mitt inlägg!

Vad har ni gjort idag då? Haft en trevlig dag kanske eller en tråkig dag i skolan eller så? :)

Ska åka till Subway med pappa och syrran nu.. Muuums! Subway in my ♥.

Gästbloggning gullisar

HEJ alla julias Läsare <3
Jag heter sofia och jag bloggar på www.adoreeoyu.devote.se
gå gärna in och lös min om ni vill :)
Japp i dag i skolan så hade vi as kul jag och Amanda. har typ aldrig
skrattat så mycket, jag grät så mycket skrattade jag så min mascara rann xD
hehe ! <333
Jag saknar Julia as mycket, och mina andra fina tjejer !
har inte träffat dom på månader/år känns de som ! :O
Kon hem för kanske 1 timma sen :) har ätit pan-pizza och nu sitter jag här :)
träävligt :) va sugen på att blogga på någon annans blogg så ja :)
har inget mer att säga en att : Jag älskar julia giden ! hon är bäst ! kommer alltid älska henne för den hon är och inte för den hon ska vara ! du är bäst baby ! alltid ! <3 <3 <3

ciao

Shemat för idag


God morgon! Drar till skolan nu!

Bästavän!<3


Måndags kväll 21:38


Hehe, snygging or what? ;$$


Buenas notches!
Leker lite i ipoden och kollar bloggar och så! Jag vet inte varför men jag har typ haft as mycke bloggsug den senaste veckan typ! Hoppas de fortsätter så, för då får jag ju fler läsare :) Men har just dushat och nu myser jag och så i min one piece ;) Skypade med Adam och hans kusin i cirka 35 minuter? Hehe de ett super intressant samtal. I promes! Men imorgon så börjar jag 8:25 -.-' Med svenska sen matte, lunch, No-teori, engelska och So slutar 14:35! Då ska jag va me Jacinta :) Men ohh pappa ska ställa om internet så om jag fortsätter skriva kommer de försvinna! Men uppdaterar sen eller imorgon med något roligt! Får se va de blir! Kanske hiss eller diss eller något roligt!
Puss!

Länkbyte med Emma!



Emma skriver om sin vardag och lite allt möjligt läääs ni!

http://emmapemmakung.blogg.se

Länkbyte med Emmie!



Länkbyte med denna sötis! :) ↑

Emmie skriver om sin vardag, vänner och mycket mer! Uppdaterar bra också! Värd att läsa!

Klicka hääär! :)

Saknar sommaren

Här kommer lite bilder som jag tog i sommras! Men bilderna på mej har min lillasyster tagit! ;)












♥ Jason Derülo ♥


Höst/vinter outfit







Rätt så fina kläder från Gina! Kanske skulle sitta bra nu på hösten eller vintern!
Vad tycker ni? Hiss/diss? :)

Dåligaste betyget jag fått.


Har ingen bild får tillfället. Tog denna just...

God eftermiddag alla läsare!

Fan. Fick F på No-teori provet. För är som inte vet dom nya betygen i skolan så är det IG. Men men.. På torsdag så ska jag och dom andra som fick F gå på Support Lesson 15-16.. -.-' På måndag måste jag va på skolan 8:00 fast jag börjar 9:30 men brukar alltid åka tidigare men a ska göra omprov. Men nu ska jag försöka tänka posetivt! Men idag fyller Mira år! Grattis sötis! :)

Men idag så
började jag 9:30 ;) Började med Spanska på morgonen. Va rätt chill man skulle bara hoppa hopprep fast för varje hopp skulle man räkna på spanska ;p Efter de så var det engelska fick C, inte så specielet nöjd men a. ;) Sen lunch, bild och No-teori.. Skulle igentligen varit med Inez men blev inte så ;) Kom hem vid 15:20? Tror jag.. Mamma hade just ringt mej på skype innan jag kom hem och när jag kom hem så va hon utloggad -.-' Men pappa hade snackat med henne och Lilly hade fått sin första tand! :D Hon är fett snabb me allt! Jag lärde mej sitta när jag va 8-9 månader och hon lärde sej lixom de när hon va 5 månader! Eller så är det bara jag som va efterbilven! ;) Men kollade på kommentererna om vad ni tyckte om min nya design och ni värkar gilla den :) Älskar att få posetiva kommenterer!

Men tycker ni min blogg har blivit bättre på sista tiden? Kommentera om den har blivit roligare att klicka sej in på! :)


PUSS!♥

Jag idag

Jeans tights, kappAhl.. Svart linne, hm.. T-shirt, JC


Ny deesign!

Jag blev rätt nöjd men vad tycker ni? :)
Hiss/diss? :)



Måste bli mina!


Sjukt fina allihopa!
Tröjan med amerikansa flaggan på hittade jag och Tilde idag påväg ut från Gina! Båda blev helt kära i tröjan! Men jag hade inga pengar med mej och Tilde hade redan köpt 3 tröjor så.. Men jag ska smöra lite för mamma och pappa så kanske jag kan få dom här tröjorna! :D

Länkbyte med Sofia!

 

Länkbyte med denna sötnos! ↑

Sofia skriver om ja, allt? Alltid lika roligt att gå in på hennes blogg! Hon uppdaterar också bra! Tillomed när hon är i skolan! :) Så läs hennes blogg HÄÄÄR! Värd att läsa! Stor hiss :)♥


Hissar/dissar!



HISSAR!

Vissa snabbmatsställen!
Tillexempel Max, subway? Vissa tycker jag e sjukt äckliga men vissa helt okej faktist!

Maltersers! Sjukt goda! Något knaprigt i mitten och sen ett choklad lager över! Muums!

Coca cola zero! Sjukt mycket godare en Light och orginalet!

Bloggar med fina designer! Bloggar känns mycke roligare när dom har en fin design!


Engelska skolan! Vissa tror att den är super sträng och så, jag håller med om att den är lite sträng men det är ju bara bra? Man lär sej ju.. Alla säger typ: Man måste va skit tyst på lektionerna! Men ja? Lixom man koncentrerar sej bättre, lär sej mer och får bättre betyg! Så tveka inte på engelska för den är super bra! :)

Busskort! Så himla skönt med busskort! Va så himla jobbigt att hålla på med remsa förut..

One piece! Kanske inte världens finaste men super sköna! Men kanske lite dyra! ;)

Tigi platttång! As braa! Använder varje dag!



DISSAR!

Ordet ''k'' eller ''kbry''! Så himla omoget och drygt. Väx upp!

När Facebook håller på att ändras hela tin! Blir så irriterad! Kan dom inte bestämma sej?

Att borsta tänderna! De känns ju alltid frächt när man gör de men de är alltid så jobbigt att behöva göra de varje morgon och kväll. Samma med sminket! Hehe ;$$ Laaat!

När man bråkar med folk då tar dom bort en som vän på fb! Asså? Och sen när man frågar varför så säger den, ''jag e bara vän med folk jag känner'' Lixom om man har typ 700 vänner så? Tror inte att man direkt känner ALLA?

Folk som dricker eller röker när dom är under arton! Lixom vissa dricker nu? När dom är 12-14 år? Herregud ni är fortfarande barn? Och alla ba, ''de är gott?'' Ni tycker inte att det är gott ni vill bara va coola?

Folk som kollar snätt på folk som dom inte ens känner? Ibland när man går förbi nåra tjejer eller nått gäng så är de alltid så att dom kollar konstigt på en? Lixom ni vet inte ens vem jag är så varför kolla på mej med värsta bitch-blicken?

Internet explorer! Det går alltid så segt så därför så borde man ha Google crome eller Firefox! Tycker jag i allafall på min dator!

Lidl! Ofräch mat, men vissa saker tx godis kan va bra ibland! Men alltid när man handlar så kollar dom värskan..

När mobben döör! Skulle va bra om man kunde skicka batteri via mess!




Sandej


Min lillkusses spegel.. xdd

Hej alla söta!
Chattar med bästavän på facebook och så ;) Vi ska träffas om en stund, vällingby blir det idag ;) Hon ska ta slut på pengar på sin gamla mobbe så då ska hon gå ner till tunnelbanan och messa den där snacks apparaten ;p Men jag kom hem vid typ 12:30? Ringde tilde eller messade och sen åt jag lite fetaost sallad :) Muums! Tilde skulle osså käka lunch, sen ringa ;) Imorgon är de skola igen :( Buhuhuhuu! Men måste ju gå.. Annars skolkar man och jag e ju en duktigt flickaa! ;) Hehe ;$$ Men imorgon så vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Säkert va me Tilde eller Nallex som vanligt? xd Fast Tilde har ju träning men a får se hur det blir! ;) Men a Jacinta kommenterade det där inlägget och sa att hon ville läsa om hiss/diss och bilder på kompisar! ;) Ska se vad jag kan göra :D Men nu ska jag gå!
Puss!

Kvällen hemma hos kussarna..

Tidigare idag.. ;$$

God kväll alla läsare!
Sitter vid min kösses laptop och kollar lite fejsbuuk och så. Han är på nån fest och kommer hem nån gång i natt ;p Elise och min lillkusse Tilda sitter och kollar på Bert! Älska!

Men såhär har dagen sätt ut.. Vi kom hit typ 12:00? Åkte hemifrån 11:30 tror jag.. Vi hade endo inget för oss. Skulle igentligen träffat Adam men hade glömt att vi skulle hit. Men vi kom hit, käka lunch typ kolla på tv, åt snaks, drack läsk och spela spel! HAHA jag vann ALDRIG -.-' Men just nu sitter jag här och myser i min one piece framför datan ;p Vi ska sova här idag men när jag kommer hem imorron så kommer jag säkert blogga och säga vad jag ska göra ;) Mihih :) Fia skrev just ett inlägg i min logg på fb att hon älskade mitt leende :) ♥ Men nu ska jag va social mot nåra på chatten! Men glöm inte att kommentera DETTA inlägg om vad ni vill läsa om! Behöver värkligen ett svar! Min blogg är jätte tråkig just nu :( Men nu måste jag gå!
Puss! ♥

Hemma hos kussarna..

Hej!
Sitter och kollar på lejonkungen med min lillkusse.. Länge sen jag såg den filmen :) men jag bloggar just nu från min iPod.. Jag bloggar kanske mer sen ;) Puss!<3


Jag idag..


Statistik går uppåt!

Jippi statistiken går uppåt!
Har haft skit dåligt med läsare, cirka 28.. Men igår hade jag 35 så de är ju bättre! Fortsätt så! Rekommendera min blogg för andra om ni gillar den :)

Men just nu så kollar jag fesjbuuk för det mesta. 4:00 drog pappa, mamma och lillasyster till Arlanda. Mamma och Lilly ska ju till Usa som jag kanske har breättat nåra hundra gånger xdd Så pappa va kanske borta från 4:00-5:30? Jag kunde iallafall inte sova så jag låg och kolla på tv och så.. Men jag sov typ från 4:00- 4:45? Hehe intressant. Men jag kommer lixom aldrig på vad jag ska skriva om..

Vad vill ni läsa om?
Hiss/diss? Vardag/helg? Hår/smink tips? Bloggdesigns tips? Hur jag fixar mej på morgonen? Video blogg? Foto? Musik?

Ja..
Ni får kommentera vad ni vill läsa om för jag känner just nu att det går rätt så segt för mej just nu..

Men såhär ser dagen ut idag: Fixa mej nu, sen hålla på lite med datan, dra till kusinerna och faster och farbror. Vi ska sova där idag för vi har endo inget för oss.. ;) Så det blir mysigt :D Jag har med mej ipoden och mobben så jag kommer säkert uppdatera där för på min ipod kan jag ju lägga upp bilder! Typ alla tycker att Blogg.se appen suger men jag tycker faktist att den är ju rätt bra! Förutom när de inte går med bilder -.-'

Puss ska gå nu!

Idol dags snart! :)


GAHAHAH typ 1 år xdd


Gööd kväll alla reeaders!
Kollar lite fejsbuuk och så ;) Ska snart sätta mej och kolla på idol! Klockan 4:00 drar mamma och Lilly till Usa. Mamma ska tävla i VM.. Mamma har lovat att köpa massa saker till mej osså :D Men idag i skolan fick vi en kalender på klassrådet! Och i dom va de lixom massa labbater! 600 kr på one piece, vero moda, subway, taco bar, burger king, nk och a skit mycke mer! Bra skola jag går i asså! Är as nöjd med min skola :) Aldrig att jag skulle kunna byta! På svenskan fick jag B :D Rätt så nöjd! Men på So:n fick jag E, hehe :$$ Men hon sa att hon va as hård men betyg och så och att provet va svårt så hon sa att jag skulle va nöjd ;) Typ alla fick E men Mira fick D! Skiiiiit bra ju! Adam försökte få med mej på nått disco i hässelby gård, men kunde it komma.. Ville inte häller ;$$ hatar att va i Hässelby Gård, as läskigt... Händer typ bara knivhug och allt där xdd Men nu så måste jag gå.. Bloggar nog imorron bitti!
Puss!

It girl



Låten är gammal men älskar endo den. Kan aldrig försvinna från mitt huvud.

Har inte tid att blogga just nu...

Bildbrist. Igga mitt fejs..

Handskrivet inlägg


Just nu. Har prov imorgon , spanska va ämnet.. Lyssnar på lite musik osså..


Dagens kläder


Hehe igga min snea arm...


Tjocktröja, Hm♥ Jeanstights, KappAhl♥ Tröja under, New Yoker♥





Jupp såhär såg jag ut idag, ser nästan alltid ut såhär. Jeans tights och tjocktröja ^_^

American next top model

Jag och Amanda för nåra veckor sen... ;)


Tjena alla läsare!
Just nu så sitter jag på top model. Fast nu slutade det -.-' Jag e inne på mammas data orkar inte gå upp och hämta min egen ;P Nu bytter jag till MTV. De är MADE.. Idag så slutade jag 14:15 igentligen 14:25 men vi fick gå tio minuter tidiagre ;) När jag hade slutat så va jag med Philip och vi väntade på att Inez skulle sluta.. Asså imorse så trodde jag värkligen att det va Torsdag så jag satte på mej gympa kläder ^_^ men som tur va så såg pappa de och ba de e inte tordag? xdd HAHA annars skulle jag gått till skolan me gympa kläder xdd ussshhh! Men ohh måste passa Lilly nu... bloggar när jag får tid..
Puss!

Oh mama I'm in love with a criminal


Mihihi, när Jacinta sov hos mej :)♥.


God kväll alla läsare!
Hade ont i huvudet när jag vaknade men tog mej endo upp, käka frulle rulle och tog en tablet så nu ska jag nog drog mej till skolan ;). I förrigår hade vi ''Sportday'' rätt så tråkigt pågrund av regnet. Frös som en gris. Först va de nått lopp och jag kom på plats 51/100 inte så nöjd, jag gick typ hela vägen fick typ håll och a hade ont i fötterna ;p Lunchen va skit äcklig xd Typ makaroner dränkt i hamburgedressing och nåra radom kött bitar xdd Hehe posetiv jag vet. Men mitt lag vann i allafall den störta bukalen! Go Celts :D Våran ramsa va såhär: We are green and we are mean, we are the awsome Celtic team! Hehe ;$$ Men har inte bloggat på två dagar tror jag. Pågrund av huvudvärk och läxor. På torsdag har vi spanska prov! :o Man ska typ kunna hela alfabetet och a.. Måste plugga! Ska kanske basta om en stund. Är lite sugen på de... Va tycker ni? Hehe, kanske inte så kul men om ni har tråkigt så kommentera ;). Men min dator är super seg ;o Den har varit de på sista tiden. Fick den 28/4 2009 Så har haft den i cirka 2 och ett half år! Men älskar min dator! Den är as bra men den har ingen webbkamera ;( Men klarar mej endo ;p Såhääär ser den ut! Hehe lite radom att jag sitter och snackar om min data men vet lixom inte riktigt va jag ska skriva om. Chattar med Sophia också på fejsbuuk, HAHAH i skolan så går hon omkring och gör ett sånt där hamster ljud i mitt öra hela tin håller på att dö! As irretirande! xddd HAHAH! Men den 29/10 så är jag bjuden på tjejmiddag hemma hos Sofia! Jag, Malle, Sima, Dano, Nancy, Amanda, Jacinta, Mira, Emma är bjudna! De håller på från 17 till 20 ska bli myysigt! Jacinta ska sova hos mej också den kvällen så hon slipper åka tunnelbana sen på kvällen! Oj, hehe tänkte göra ett kort inlägg xdd Men jag slutade iallafall 14:35 idag med So. Då va jag lite med Jaciiiii och sen drog hon hem då gick jag tbx till skolan och va me lite folk. Sen så va jag med Nallex och sen gick vi till the buss och då kom Philip springade och ba: JAG GLÖMDE LÅSA MITT SKÅÅP! Och så kommer han med sitt hänglås.. Och när de va 5 minuter kvar tills bussen skulle åka så trodde han att han skulle hinna springa till skolan, låsa skåpet och springa till bussen och sen när han va på andra sidan gatan så kom bussen och den drog -.-' Och jag hade Philips väska också så jag kunde ju inte bara hoppa på xdd Så då behövde vi vänta på bussen i en kvart.. Trevligt jag vet. Jag skulle igentligen va me Nallex men dissa han och drog hem istället. Vi käkade pannkakor till middag här hemma också. Åt de till lunch men dom va inte så goda... Men nu ska jag sluta tror jag. Trodde inte att jag skulle skriva så långt. Men a!
Puss on the as!

-.-'

Jag skrev ett långt inlägg så försvann allt bara -.-' Pallar it skriva om. Men a ni ser på inlägget innan att jag inte orkar blogga. Har ont i huvet och skit.


Jacinta gästbloggar

Hej, Jacinta här. Julia är super trött efter en jobbig dag i skolan vi hade nämnligen sportsdag idag så aa.
Jag skypar med Julia fast ska själv snart krypa ner i täcket... Kolla min blogg också här! Hejdå :) ♥

Julia tipsar!








Rekomenderas STORT!
Använder alla dessa saker varje dag och jag älskar dom! Platttången kostar cirka 700:- Värme spryen 300:- och vet inte hur mycket exakt hår moussen kosta men något liknade! Alla dessa saker är tagna av mammi! Hehe ;) Men jag använder dom varje dag! :) Dom funkar super!



Ny design, eller inte?

Tjeena!
Gjorde en design på min test blogg men blev inte nöjd.. Vill veta vad ni tycker!
Vilken ska jag ha? Den jag har nu eller den HÄR?


Roses are red,voilets are blue I have five fingers and the middle one is for you.


Jag och snyggingarna i tordags.


Tjena alla leesare!
Jaha...Nu va de söndag igen då... Skrev just till Tilde på skype. Men hon svarar inte -.-'. Men idag ska jag säkert träffa nån. Men vi får se. Men aa, har just käkat frullerulle, ska fixa mej nu.. HAHAH roligt inlägg va? Men jag ska läsa lite bloggar och så nu.. Ska bara skriva klart! Men vad ska ni göra idag då? ;) Om ni inte har något för er så kan ni kommentera! Men nu ska jag kolla lite fejsbuuk förstår ni..
Puss på rumpan

Skypar med Tilde


På landet för nåra år sen. Ful man va asså.



La just på snackade med Tilde på skype ;p
Dagen har gott rätt så segt tycker jag! Vaknade vid 8:50? tror jag.. A, sen gick jag upp, käka frullerulle och fixade mej. Sen så skulle jag och Elise hjälpa daddy me lekstugan. Sen efter de så va jag inne lite på datan, fota lite och så.. Sen drog vi typ till nått centrum, kommer inte ihåg va de heter i allafall. Mamma skulle köpa nån sak så att hon kunde typ stryka fast nått i nån tröja tror jag ;p Vi handlade mat också där. Så när vi kom hem så gjorde vi hemmagjord pizza :) Yummi! Och juste på väg hem åkte vi förbi Godis 500 Sorter. HAHA vet inte varför men jag har as svårt för att utala SORTER. Men har ätit upp mitt godis nu... :( Men a nästa helg så drar mamma och Lilly till Usa så mamma ville inte att jag skulle sova borta eller så ;p Men a nu är klockan typ 19:07 men ska sluta nu, har inte så mycke att säga!
Puss!

Klar med Daniellas design!

Checka hennes blogg!
http://daniellaharrison.blogg.se




Fast hon tog bort headern ;p

Lördags morgon

Ingen bild.

Vet ingen bra uppdatring! -.-'
Har lixom inte lust just nu... venne varför xd Men har just käkat frulle rulle och så har jag hjälpt Daniella me hennes design. Pappa ville ha hjälp med att städa lekstugan tydigen och jag behövde hjälpa till.. -.-' ska träffa nån sen, tror jag.
Puss!

Ont i huvet

Orkar inte bloggs nu. Har ont i huvet. Kanske har feber men hoppas inte för vill väkligen inte missa skolan imorn för då har vi prov och jag vill inte gå på omprov.... Men mamma ska massera mitt huvud nu :) Chillerill!

Drygt.

De är nån dryg jävel som har kommenterat en dryg kommenatar på martinas blogg med mitt namn..

Skype in my ♥


HAHAH 2:an.


Tjena alla snygga!
Skypar med Adam och så.. AHAH vi skypar varje kväll xdd Men passade Lilly medans pappa bastade en stund. Korv. Idag va jag ju sjuk så då gjorde jag inte så mycke. Gick typ omkring hemma.. och sen käkade jag och mammi bullar för de är ju kanelbullens dag today ;) HAH har typ sagt de 3 gånger här på bloggen idag xdd Men imorgon så ska jag och Tilde ta en tidigare buss för vi ska typ hem till Phille på morgonen och sen åker vi till skolan tsm ;) Roligt roligt. Ska snacka med Phille nu men bloggar mer imorgon!
Puss!

Kanelbullens dag

Radom bild från google.

Hej :)
Sitter och väntar på att vattnet ska koka upp.. Jag ska göra spagetti. Är sjuk men mår lite bättre nu.. När jag vaknade så kändes de som att någon skar med en kniv i min hals..ushh.. Men kommer iallafall gå till skolan imorgon :). Men nu börjar vattnet koka! Efter lunchen ska jag och mamma käka bullar eftersom att det är kanelbullen dag! :)
Puss!

Yeah :)


Måndagen den 3 oktober

De går inte att ladda upp bilder.

Tjena!
Adam bombar mej med kommentarer, de gillas! Men chattar just nu lite på skype och så.. Dagen har varit okej idag. Slutade och sen drog jag till Vilma :) Vi käkade spagetti, kollade på top modell och spelade word feud! Pappa hämtade mej sen vid typ fem för vi skulle tydligen äta.. ;P Vi käkade pizza pappa pallade inte göra mat ;p Tjockisar! Men jag ska fortsätta med läxan nu.. Långt inlägg va?
Puss!

Svar på tal

Fråga:
adam snyggingen från gambia om Håller på med läxorna:
vrf e jag så snygg??
Svar: Jaa du Adam... Fråga din mamma :)

Håller på med läxorna

Kooorv

Några sanningar om mej..

Jag är livrädd för hundar! Och när jag säger de så menar jag värklingen livrädd!

Jag hatar lakrist! Blääää...
Jag sparar aldrig mina pengar! Så fort jag får min månadspeng så köper jag godis eller något annat onödligt!
Eller så är jag skyldig någon pengar...
Varje lördag så tar jag jordnötssmör på mina mackor! Och alltid hallonsylt eller banan uppe på!
Jag sitter alltid framför datan varje kväll! Sätter mej alltid framför när jag e klar me läxorna!
Jag lyssnar alltid på musik innan jag somnar! Alltid i mitt headset och så somnar jag till musiken ;p
Jag älskar subway! Subway in my ♥
Min senaste dag är 14:45! Låter rätt tidigt men de e fett sent!
Jag kommer inte på fler sanningar! Vilken bra sanning va?

Träffa Vilma imorgon

Tog för någon dag sen...



God kväll alla blööggläsare!
Chattar med Vilma just nu och läser bloggar. Idag har jag varit och kollat på mammas typ föreställing..as tråkigt de va typ as varm och a.. Sen när de va slut så åkte vi förbi nacka forum och mormor köpte godis te mej :). Jummi! Men åt upp allt hör en stund sen.. Korv. Men imorgon ska jag träffa Vilma :) Va cirka tre veckor sen sist ;o Long time... Men a hon messar med en omorgon kille.. Asså omg.. Men a jag vet inte va jag ska blogga om xdd Hehe..men a puss på the as!

We are standing side by side


Skypar med Adam...


Jag just nu..


Skjut mej i benet eller i armen, men inte i mitt hjärta för där finns Tilde Verde

Jag älskar dej.


Tjoooo!
Kollar lite fejsbuuk för de mästa och så. Har haft en rolig dag i allafall! Sov ju hos Tilde i natt. HAHAH va as trött igår. Tilde försökte hålla mej vaken men de gick inte, hon kolla bort en stund och då låg jag och sov xd Hon la upp en hämsk bild på mej när jag sover ;o Den korven asså... Men a sen vid halv 12 drog vi till Vällingby, va i garaget (som vanligt) och köpte ett skal till Tildes nya mobbe. As fin! Sen drog vi till Hässelby gård och kollade på nån fotbolls match xdd vi visste inte ens vilka de va som spela xdd Sen så åkte vi till Hässelby strand och sen när vi kom till hässelby strand så svarade äntligen Adam på mobben så då åkte vi tillbaka till Hässelby gård och hem till Adam, vi kollade på tv, datan och musik.. Sen vid tio över fem drog jag och Tilde hem. Jag käkade middag och sen så nu sitter jag här framför da compjuter! Chattar med Jacinta och Nancy :) Men imorgon ska jag nog vara med Feffe! Saknar henne sjukt mycke! Träffas typ aldrig längre :( Men nu ska jag kolla lite andra bloggar och så!
Pusselipuss!

Vällingby

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår sov hos Tilde!
Ska följa me Tilde och köpa skal till hennes nya mobil. Puss!

RSS 2.0