Ny blogg

Börjar blogga med Amanda nu! KLICKA HÄR!
Har fortfarande många läsare här. Jag bloggar inte här jag bloggar häääääär? Så ni behöver inte gå in här! Om jag bloggar här igen så skriver jag de på min och mandas blogg..puss!

Bong bong

Hhahahahhahahahhahaha är hemma hos Vilma. Vi ska snart käka middag , fisk. Vi har as kul åt en bild! Trevligt! Tjingeling!





Vintras..


Knäppis

Sitter här med Lilly, hon spelar piano. Men nu måste jag plugga lite no. Puss


Skolan idag

Tumblr_lusfblobln1r68ngso1_500_large
Weheartit.com  (bildbrist)

God eftermiddag!
Fick verkligen sug för att börja blogga igen så här är jag på plats nu! Idag började jag 8:25 med gympa -.-' frös som e gris, men vi gick in sen men då körde vi fys.. Och sen slutade jag 13:50! Min tidigaste dag! Men som otur va jag tvungen att gå på Support Lesson 15:00-16:00 -.-' Men idag, har de hänt typ skit mycke i skolan. Nått bråk och så men ville inte bli inblandad så jag gick där ifrån. De va typ mellan Jesper i min klass och typ alla i 8:an? Men a. Imorgon så ska jag, Inez, Tilde och Molly sova hos Molly! Ska bli fett mysigt, va super länge sen jag sov över med alla dom tsm eller inte Tilde och Inez men Molly! Ska ta med mej sakerna t skolan och efter skolan drar vi och köper saker för kvällen och sen drar vi och käkar på Frandis! :) Och sen drar vi hem t Molly! :) Igår gjorde jag en design till Tilde och hon blev super nöjd! Inte min finaste design jag har gjort men den passar till henne! Checka hennes nya blogg här! Men vad har ni gjort idag? Som ni ser har min dag varit sådär men bra!
PUSS!

Fin ring!

Gina 99:-

Ska försöka blogga

Kommer kanske blogga lite men inte lika mycke som förut.. ;)

Beställ design


Jag hinner inte blogga lika mycket eftersom jag är upptagen med att göra designer! Om du vill beställa en gratis design av mej, kommentera detta inlägg och svara på dessa frågor under..

  • Vilken bakgrund? Färg eller ett mönster och i sånt fall vilken färg eller vilket mönster?
  • Vilka bilder i headern? Eller bara en stor text?
  • Vilken textstil i headern? Olika textstilar hittar du här.
  • Vad ska det stå i headern? Blogg adress eller namn eller både och?
  • Hur ska bilderna vara om du har bilder i headern? Ligga sena eller på varandra genomskinliga?
  • Vilken sida ska menyn vara på? Vänster eller höger?
  • Någon pensel du skulle vilja ha som gör headern lite mer pynt? Det hittas här.
  • Vill du ha alla kategorier uppdelade i olika grupper?
  • Vill du ha en bild och en liten text under?
  • Något mer du önskar?


Bloggpaus nu på riktigt tror jag

Har verkligen tappat suget för bloggen just nu. Tappat typ alla läsare har bara 15-20 läsare. Och a har inget bloggsug. Förlåt men kanske kommer tillbaka någon gång. Hej så länge!

Tilde Verde


prutt på dej.



Shooo!  Sitter här med tilde pilde . Hon är irriterad på mej för att hon tycker jag spelar dålig musik. Jag tycker den är bra, faaaaaaaakist. nej du ska jag va seriöst. Nu borde ni sluta läsa för det finns inget att läsa. puss <3

Weheartit.com

393673_236508879746311_100001616012669_657863_683029357_n_large
Weheartit.com! As fina bilder! Älskar den hemsidan! Ni ser kanske att jag har deras bilder i mina inlägg! LUNGT DAGENS HISS!

I Like How It Feels


Kärlek

As gammal låt. Älskar dom här killarna.

Drog


When the music goes up and the sun goes down

Music_wallpaper_10-t2_large
Weheartit.com


God morgon!
Vaknade för ett tag sen och har just käkat frulle. Lyssnar på lite musik just nu osv.. Vad ska ni göra idag? Ska träffa någon jag i varje fall! Trevligt! Just nu spelas Gasoline i lurarna. Och så tuggar jag tuggumi. Fin stavning vet! Men nu måste jag kolla på nåra roliga bloggar! Ha en bra dag!

Vanlig skol outfit

Super enkel outfit men fin! Vad tycker ni?

Back

En stund sen.


Tillbaka! Haft det bre medans jag har haft bloggpaus? Min har vart som vanligt? ;) Först skola och sånt skit. Sen blev de fredag och då så va jag hemma som vanligt. De hände en jätte läskig sak igår! En kille som går i 4:an som jag känner va påväg hem från skolan och helt plötsligt hoppade 5 15:åringar fram och sparkade, slog honom osv. Klockan va bara halv 4 så typ ingen hade kommit hem från jobbet så ingen kunde hjälpa honom. Men sen sa en av dom killarna: ''Hallå sluta han e ju liten!'' och då drog dom sen och han sprang hem med rinnande blod från huvet.. Träffade honom idag när jag skulle fråga om nykeln för hade glömt min egen.. Han modde bra så det va bta! Men de som hände va as läskigt! Men dagen har sätt ut såhär.. Vaknade ovanligt tidigt idag, 8:59! Då gick jag upp, käka frullerulle och höll på vid datan. Sen vid 20 i 11 drog jag t hässelby strand och sen drog jag och nancy t kista. As tråk så vi drog t vällingby för att se om någon roligt höll till där men ingen va där. Vi åt lunch i kista på max btw. Sen åkte vi typ lite tunnelbana fram och tillbaka. Haha nolife. Åt lite godis osv sen kom mamma och pappa och hämtade mej vid mammas gamla jobb! Vi åt fondy! As gott, jätte länge sen sist faktist! Sen kollade jag på ''Så mycket bättre'' och a lite tv! Men sen fick jag typ damp och ba, måste bloggaaa! Så då gick jag upp och skrev detta! Men nu skrev Jacinta i chatten! Puss!

Bloggpaus

Ses om ett tag!

Drar t skolan nu

Random dott com


Natti natti


Dåligaste uppdateringen, jag vet.

Kan verkligen inte blogga just nu! Fööörlåt!

School next

Jag och min lillasyter 2004, lite drogade kanske.



God morning! Vaknade för kanske en timma sen men ska t skolan nu! Puss! Ha en bra dag!

Förlorat 30 läsare!

Statistiken är rutten. Sjunkit med 30 läsare! Vart tog ni vägen? Hade cirka 60 läsare förut nu helt plötsigt 30.. Men kom hem för en stund sen. Hade as kul med Amanda! Sen när jag och Amanda tog paus från cafét när hennes mamma kom hade scott, emil och philip k träning så den kollade vi på! :) Dom åker fan skit snabbt på den där isen, jag ser typ ut som en ko när jag åker -.-' Men måste vara social på fb, förlåt! Looovar att det blir bättre uppdatering sen! Puss!

Amanda

Älskar dej plutt!


Sho! Haft en bra skoldag? Eller ni som har varit i skolan i allafall! Men Amanda är på toa just nu. Senare ska vi dra hem t henne och sen åka till hennes lillebrors ishockey träning och jobba i cafét där uppe! Trevligt! Eller det kanske inte är så trevligt för det kommer inte vara så bra uppdatering :( Får se om jag mobilbloggar något men tror inte det. Har just druckit upp min varma choklad Amanda gjorde det för ett tag sen men a! Den va god i varje fall! Ska checka bloggar, fb osv! Puss!

God morgon

God morgon bloggen! Sorry för ingen outfit bild idag men pallar inte ladda över t datan! Haft en bra morgon? ;) Random fråga ;$$ Ska ta en tidigare buss med Tilde idag! De där inlägget igår, är fortfarande rätt arg men inte så arg som när jag skrev dedär för det va just typ då exakt efter der hände! Men måste kolla min facebook, skille bara slänga in ett inlägg så att ni vet att jag lever! Men förni! Vart tog alla kommentarer vägen? ;o Har fortfarande bra med läsare men med kommentarer? Kommentera mera! Puss!

.

Är så jävla sur, irriterad och arg just nu. Värkligen igen blogglust. Förlåt, men. Men är verkligen inte de. Ohh jag önskar att det här dagen och igår aldrig hade hänt. Fan. Trodde inte såhär om dej..


Går och lägger mej och tittar på tv nu. Ska inte sitta framför datan. Det enda jag gör förutom att blogga är fb och det är där man får all skit och allt börjar. puss.


07:26

Dagens outfit.



God morgon!
Har just fixat klart mej för skolan, drar t bussen 07:40 så har typ 20 minuter på mej att blogga osv. Alla kommentarer försvinner! Kommentera mer! Statistiken har gått ner så nu har jag bara 42 läsare! :( Kommentera mera och läs mera! Om nån e sugen på länkbyte, jag e på! Men ska kolla min facebook och lite bloggar! Efter skolan ska jag träffa Vilma och Tilde igen!
Puss, hoppas ni får en bra tisdag!

Dagens blogg hiss och dagens blogg diss!

DAGENS BLOGG HISS!

Att blogg.se appen finns! Vissa tycker den suger men den funkar ju? Vissa kan inte ladda upp fler en en bild men jag kan ladda upp as mycke bilder! Lite efter men a! Hiss på den!
DAGENS BLOGG DISS!

När folk skriver jätte otrevliga eller kaxiga saker på någons blogg, eller a kommenterar och sen skriver man inget namn? Blir så himla irriterad! Om man har en åskigt eller så stå över vad ni säger för dom har ju endo ip-adress? Och hatar när folk bara kommenterar taskiga saker för att jävlas! Så stå över vad ni kommenterar/skriver!

Sliten chey

Ont i huvet, osv.. Pallar inte blogga men har gjort typ ett inlägg om vad jag tycker e fint, så ni får nått att läsa om!


En sak jag tycker är fint!

Tumblr_lk64qdcjdc1qh7a1to1_500_large
Ringar! Tycker att det är skit fint och typ ett ljust nagelack som bildern över den här texten! Men jag har typ försmå händer, jag har VÄRKLIGEN små och så skäms jag över mina  fingrar, mina naglar i korta och så. Önskar att jag hade händer som på bilden! Men i varjefall super snyggt! Nån som håller med?

Kan inte blogga.

Hänt en sak, försöker lösa de. Kanske bloggar imorgon kväll.


Babsen

Sho! Händer jao? Driver. Är med Vilma och Tilde nu! Vi kollar bloggar osv.. puss<3

Outfit for the day


Natti


.

Skulle skriva att en tjej tog fina bilder på sin blogg och då råkade jag skriva mina bilder och hon blev typ skit arg och spamma min blogg.. Haha om du läser detta så sorry om jag gjorde dej arg ;p

Länkbyte

Länkbyte med denna söta tjej! Mira bloggar om allt! Vardag osv! Värkligen läsvärd! Så checka nu! http://alltidmira.blogg.se

Dagens hiss och dagens diss!

DAGENS HISS!

Ginas trosor! Dom på bilden under är kanske inte så fina, tog bara nåra från deras hemsida!
DAGENS DISS!

MQ! Vissa kläder är super fina men as dyra? Typ när jag hittade ett linne ett helt vanligt så kostade de lixom 599:- man ba, ehh?

Kvällen

Doit_large
Weheartit.com


God kväll!
Skola imorr'n då..Städade just klart mitt rum. Hjälpa syrran lite också! Får sjukt mycke kommentarer och statistiken går uppåt! Tack! :) Mina kussar åkte hem för en stund sen! Min lilkusse sov ju över här för hennes föräldrar gjorde något, jag vet inte vad? Sen nu på kvällen kom dom hit och min andra kusse, han sov inte över eftersom han är 18 och hon är 5 ;p Men kollar lite på bilder på weheartit också! Har just ätit en peanut butter cup! Käärlek! Så sjuuukt godaaaa! Men ska fortsätta läsa lite bloggar och så! Imorgon kommer den vanliga uppdateringen börja. Ska kanske ha en veckans blogg, vad tycker ni? :) Men somsagt var ska gå nu, så säger godnatt nu, ska inte sova nu men endo!  Puss!

Jag är med och tävlar om veckans blogg!

http://sannasstankar.blogg.se/2011/november/anmal-dig.html#comment

Veckans blogg

Veckans Blogg
HTTP://VECKANSBLOGG.SE
Nominera din blogg där och kanske blir en vinnare någon vecka! Du får fler läsare också! Så skriv in din blogg där och va med och tävla! Det är HELT gratis!

Länkbyte

Hej! Kör länkbyte med denna super söta tjej! Hon skriver om det mesta. Vardag osv! Hon är SUPER bra på måla naglar! Så hennes blogg är värkligen värd att läsa! Klicka här! :)

10 kommenterar från igenstans? :D

God morgon! Ska värkligen försöka blogga mer! När helgen är slut kommer allt bli som vanligt igen! Men juste fick en kommentar från Molly angående min copyright del i menyn! Ni får ju själv klar kopiera bilder som inte jag har tagit! Men ska ut nu! Puss

Nytt i menyn!

Så! Nu är design ikonen på plats, så nu är det bara att säga till om du vill ha en!

Vad jag har för någon mobil

Hej alla! Haft en bra dag? Idag så har min lillkusin varit här. Jag, Tilda (min kusse) och Elise gick till dagiset brevid och fotade lite med min ipod. Ni kan se bilderna innan! Men jag fick en fråga av Agnes vilken mobil jag har. Jag har en X10 Mini Pro. För er som inte vet vad det är för skillnad mella x10 mini och x10 mini pro så är det att x10 mini pro har tangetbord.

Höst bilder på Elise och Tilda

Bilder tagna med ipoden, instagram.


Fina tröja

Som ni kanske märker gillar jag väldigt mycke tröjor/byxor med amerikanska flaggan tema!

Lillkusin

Min kusin är här idag så det kommer inte vara så bra uppdatering idag. Skulle igentligen ha träffat fia men efter som att min kusin skulle komma kunde jag inte :/ Puss!

Ny är den riktiga designen insatt!

Den ni såg tidigare idag var ju bara tillfällig, men vad tycker ni om den här? God natt!

American outfit

Hot or not? :) Kanske lite mycke färger, eller? ;)

Snygg outfit!

Lite saker jag hittade på ginas hemsida! Rätt så enkel outfit men fin! Specielt byxorna! Är helt kär i dom! Pappa sa att jag skulle få dom sen om någon vecka! Wihoo! Vad tycker ni om dom?

Fredag kväll!

HAHAHA jag och Ineeeh i måndags innan vi skulle gå bus eller godis ;p


Shoo!
Får jätte många gulliga kommentarer! Och stastiken går uppåt! Julia ♥ bloggläsare! Men vad har ni gjort idag då? Jag skrev innan att jag skulle dra och shoppa men mamma och pappa pallade inte så vi va hemma ett tag, käka lunch, jag gjorde den nya bloggdesignen och sen drog jag och the family till Spånga tror jag och åt thai mat och handlade. Eller a, vi tog med oss thai mat hem! Jag tog friterad kyckling och ris, yummie! Snart är det Idol! Vem röstar ni på? :) Jag vet inte direkt vem jag hejar på men jag tycker nog att Molly är bäst! Fast alla är ju bra, men jag gillar inte André.. HAHA alla ba, omg André!!!! xdd Men han hade fått någon lunginfluensa men de står att han endo ska uppträda. Att han pallar..? Men juste! Tycker ni om den nya designen? Eller ska jag byta tb till den gamla? Båda är ju väldigt höstliga så båda passa ju men det blev lite konstigt utan meny tycker jag.. Men nu ska jag gå ner och sätta mej framför tv med the family!
Puss!

Gulligt


13:07

Shoo!
Håller på att fixa med den nya designen! Den här har ju ingen meny så det blev lite konstigt! Men ni kommer nog få se den nya designen inom några dagar! Men om en stund ska jag, mamma, pappa och Lilly dra till nått köpcentum, vet inte vart men nått. Ska försöka få mamma och pappa att köpa dom där jeansen från gina.. annars sa dom att vi skulle kolla på skor till mej och kolla på bilbarnstol till Lilly. Den som hon har nu börjar bli förliten! Hon växer as fort! Men vad ska ni göra idag? Hoppas ni får en bra dag!

Natti!

Ska lägga mej och sova på den här super sköna kuden nu. Sover alltid bäst me den.. Ses imorgon!<3


Tips!

Neutrogena Oli-Free Make-Up Remover face & eyes. Super bra! Rekommenderas stort! Den är as skön att ha på huden! Den tar bort smink och pormaskar osv. Mamma köpte den och jag tyckte den va as skön så tänkte rekommendera den här!

Jippiiiii!

Pappa har fixat min data sladd!Trodde jag skulle behöva vänta ända tills jul men pappa typ skar upp min sladd och tog typ eld och så på den! Så nu funkar deeeen! Nu kommer det bli super mycke uppdatering, I promes!

Fråga igen!

Fråga: Anonym om Fråga:

Tack för svaret. Men gör du designer till andra? :)



Svar: Ja det gör jag!

Har ritat av Jacinta

Tycks? :)


Fråga

Fråga ställd av:   Elli :) om Let's go bananas:
Fråga:  Gör du designer ? Dina designer är iallafall sjuuukt snygga'


Svar: Hej! Vissa designer gör jag själv och vissa stilmallar lånar jag från tx. bloggdesign.nu och designadinblogg.se/gratisdesigner och sen ändrar jag headern och lite annat! Hoppas du gillade svaret, kommentera annars!

Feffe är en korv men jag gillar henne endo

Heting, I know.

Goooooooood morini!
Är inne på Feffes pappas mac just nu! Super kul att blogga ifrån! Jag och Feffe sitter här och flummar. Spelar in videos och så! Jag bloggar sen när jag får tid!
Puss


Let's go bananas

Hej! Haha random rubrik..Hemma igen. Har käkat lunch, vi köpte hem från Max. Jag tog en hamburgare, åt inte hela men a. När jag va påväg in från bilen så ringde Jaciiiiii! Vi snackade i nåra sekunder och sen skulle jag äta! Sitter och kollar på Phineas och Ferb me mina syrror. Super kul..! Hahahahah jag älskar dr Dofensmiths rööst xdd men jag bloggar från ipaden just nu. Jag laddade ner blogg.se på den så bloggar från den just nu! Ska sluta nu! Puss :).



Bild från i somras..


Måste ha!

Från gina tricot!


God morgon

God morgon readers! Sitter i sängen med ipoden. Ska äta frullerulle och sen dra till Kista med mammi och syrrorna, vi ska hämta syskon fotona då och köpa some food! Eftersom jag inte har någon dator så ska jag försöka blogga mer från iPoden! Kanske inte uppdaterar så bra just idag men a! Hoppas ni får en bra dag! Puss


Flickan utan näsa

Har ritat lite och så! Ska sova nu tror jag, bloggar från ipoden just nu. Puss


ingen dator

Hej bloggen. Pappas data är sönder så kan inte blogga. Och får inte låna min syrras. Ska önska mej en sladd till min data i julklapp men medans så kommer jag blogga från ipoden eller mobben, så ni kommer få mest bildinlägg, kanske får låna syrrans data nån gång men a ni får nöja er. Kommer tappa massa läsare..

Berättar om mina syskon



ELISE
Elise föddes 2002 den 20 februari på karolinksa sjukhuset. Hennes hobbys är att störa mej, vara med kompisar, äta, titta på tv/film. Alltid när hon kommer hem efter skolan så vill hon alltid äta, typ godis eller dricka jucie. Hennes bästis heter Selma och hon är vår granne. Hennes favorit mat är pannkakor. Favorit dricka är fanta. Favorit godis är sura nappar. Hennes favorit tv program är Magi på Wavely Place..





LILLY

Lilly föddes den 23 april 2011 på danderyds sjukhus. Hennes hobbys är att äta, titta på flaskor och prassla med platpåsar. Hon är alltid glad förutom när hon är hungrig. Då skriker hon. Alltid när jag eller Elise kommer hem efter skolan så springer hon fram till dörren i sin gåstol. Om hon inte sover förstårts. Hennes bästis är hennes panda ''Pandiss'' . Hennes favorit rätt är päronpuré. Favorit dricka är vatten eller mjölk. Hennes favorit program är Musses klubbhus.




Hej readers!
Hade super tråk så skrev bara nått random inlägg om mina syrror. Hehe jättte intressant infomation, I know. Men känner mej lite bättre just nu! :) Snart blir det middag, är super hunrig så pappa börjar med pannkakorna lite tidigare! Men vad har ni gjort idg då?
Puss!

Sjuk chey?





Börjar känna mej sjuk? Mår typ illa och så.. Mamma kände typ ockå lite. Hoppas inte att det är kräksjukan elelr så eftersom att det är lov.. Har lite små panik nu, Vill inte bli sjuk på hötlovet!

En sak jag tycker är skit läskigt!




Tandläkare.
Ush.. Varje gång mamma säger vi måste beställa en tid hos tandläkaren får jag rysningar.. Är så himla rädd för att få tandställing eller dra ut en tand. Man får ju massa sprutor och det hatar jag.. Ushh... Nu ska jag inte prata mer om det här hemska.

Fika med mamma och Lilly


HAHAH jag vet det är fett mycke bilder på mej och LIlly just nu i bloggen men de e kul att fota med henne ^^


God morgon bloggen! Eller inte direkt godmorgon men vi säger så nu ;)
Haft en bra morgon hitils? Min har gått rätt segt.. HIttade inte min mobbe så sprang och omkring och leta efter den..  Hittade den i Lillys bilbarnstol under en filt. Hehe.. Men mamma sitter här brevid och försöker hitta rabbater på vinterfodrade converse. De fanns typ nåra rabbater på en hemsida så de blir ju bra! Svart blir det, sjukt snygga. Tilde hade sånna förra året och dom va as snygga så blev lite sugen på dom! Men sen ska jag, mamma och Lilly åka och fika i stinsen. Mamma ville hitta på något nu efter som jag har lov. Skulle igentligen träffa nån men blev inte så.. Hoppas ni får en bra dag! Puss!

RSS 2.0