Nyår!

Hinner inte blogga! :/ gott nytt år!

-Bild brist. Bild från när vi började skolan.-


-

Har jätte tråkigt. Men tror att jag snart ska gå och lägga mig. Super trött tjej. Puss och godnatt!

In the dark.

image description
Länge sen.

Heeeej!
Redan Fredag? Snabbt det har gått asså. Philip och Inez drog för ett tag sen. Philips pappa skulle hämta dom.
Idag vaknade jag och Amanda vid 10:40. Vi käkade fulle rulle och sen fixade vi oss sen drog hon hem. Jag skypade lite och sen vid 12:45 käkade jag lunch. Korv med mooooos! Sen gick jag till bussen typ 10 minuter innan den gick men jag hade tråk. När jag satt där kom Johan från min förra skola och hans kompisar Christos och Jesper. Vi typ snackade sen kom bussen. Jag mötte Inez på bussen. Vi drog till Vällingby. Senare mötte vi Joel och Alex utan för Kfem. Sen gick dom efter oss till Gina, Hm, Åhlens. Sen drog jag och Inez till backlura och träffade Philip. Vi drog hem till mig och spelade mario cart, lyssnade på musik och kollade på halv Titanic. HAHAHA, jag och Inez börjar alltid gråta men vi gjorde faktist inte det den här gången. Sen drog dom hem.
Måsteee gå! Puss!

Går och lägger oss nu typ.

HAHHAHAHAH. Vi bjuder stort.

Jag e typ as seeg. Va uppe till 6 på morgonen igår. Amanda sitter bara och spelar Temple Run. Men idag eller a juste det är ju de, ska jag och Inez drag till Vällingby och käka. Sen kommer Philip och jag vet inte riktigt vad vi ska göra men typ kolla i affärerna.
Goood natt, tror jag men a :)

You can get it all.

Haha, fin bild. Orkade inte ta på mig själv.

Heej!
Tillbaka igen efter en sjukt dålig uppdatering, men nu kör jag! Kom hem för kanske en halv timma sen. Har varit hemma hos mina kusiner. Min kusin fyllde 10 år! ;).
Igår/i natt, sov jag, Tilde, Vilma och Sofia hemma hos Inez. Vi hade sjukt kul! Typ dansade, drack läsk, käkade godis, snackade, dunkade musik, och ja sånt!
Jag vaknade igår vid 10:30. Blev väckt. Då käkade jag frukost och fixade mig. Sen satte jag mig vid datorn och då skrev Tilde till mig på chatten, hon frågade om jag ville hänka till Vällingby för hon skulle lämna tillbaka en tröja. Sen gick vi typ till KappAhl och båda köpte en tröja. Va halv pristet också , och jag hade 250 kronor present kort där också! Sen drog vi till Hm och jag köpte 3 ansiktmasker till Vilma, Tilde och Inez i mini julklapp ;). Sen så drog jag och Tilde till Subway och köpte käk. Sen när vi hade ätit kom Vilma för hon hade varit på Hollister i stan. Vi gick till bussen och sen drog jag och Tilde hem till henne och hämtade hennes saker och sen hem till mig. Jag packade ihop det jag behövde och tog en macka och taggade till Inez.
När vi kom hem till Inez så skulle Vilma och Inez just käka. Så jag och Tilde va på Inez rum och kollade på en random brud på youtube. Typ sjuk? Sen när dom hade ätit klart kom Sofia. Vi gick ner och snackade och så. Sen så typ la jag ihop alla kuddar och täcken i mitten för att hoppa i, haha. Det är som en liten trappa ner till deras vardagsrum så jag, Inez och Fia typ hoppade där och fottade. Vilma och Tilde dansade en super fin dans också! HAHAHHAHA! Sen kollade vi på tv och massa sånt. Vid typ 12, hade vi danstävling. Jag va domare :D. Inez syrra kom ut med sina högtalare så vi typ dunkade och dom andra dansade. HAHAHHA! Sen höll vi på och snacka och fråga frågor med Inez syrra. Jag råkade somna lite men jag vaknade av att Sofia bitchslapade mig! HAHAHAHAH! Men sen vid 5 typ la vi oss ner och typ alla somnade förutom jag och Inez. Hon va typ förkyld så hon snöt sig så det var svårt att sova men sen somnade jag! Vid typ 11:30 vaknade jag av att Frank, Inez lillebror kastade en kudde i mitt head. HAHAHAH, Inez små broshor är så sjukt söta. Ena är typ 2 och nåra månader och den andra 1 år typ en vecka eller nått sånt?
Men vi hade i varje fall jätte kul! Måste göras om! :)
Amanda kommer snart. Ska bara käka först och sp ;). Måste sluta! Puss!
ÄLSKAR ER.

Fortfarande hemma hos Inez.

Vi gick och la oss halv 5 eller fem. Vaknade vid typ halv 10 av att Inez lillebror kastade en kudde i mitt huve. Halv 3 hemtar mamma mig och sen ska vi hem till mina kussar. Puss !


Hemma hos Inez.

Slaggar här i natt. Fia, Tilde och vilma är osså här. Vi festar! HAHAHHAHA!


Tagga och slagga.

Vi bjuder stort.

Sho.
Sitter med här Tilde. Vi ska snart tagga till Inez och sen slagga där. Hinner inte blogga måste käka. btw, tröjan som jag har på bilden köpte jag idag. Puss!



Mira vill att jag ska blogga.

Ska sova. Jätte trött. Goooood natt!

Fint inlägg va Mira? :)

Vad jag fick av Vilma i julklapp!

HAHAHAH, så sjukt ful ikon.

Kolla vad jag fick av Vilma! :D Älskar Lindoooooooor! Så sjukt gott. Och fint nagellack va? :D
HAHAHAH ser ni den fina bilden på oss 2? :) HAHAHHA.

Hej!
Har just käkat middag, flygande Jacob! Jätte gott. Innan det var jag hemma hos Vilma. Vi typ tittade på tv i 2 minuter och sen gick vi till hennes rum och höll på med datorn. Sen vid typ 16:50 hämtade pappa mig. Sen drog jag hem och åt. På fredag ska jag kanske till vällingby med Alice, Hanna, Inez och Philip om jag pallar ;). Men nu måste jag gå! Puss!

Mini julkappen ;)

Här kommer länkarna!

Maisah - http://duvetmaisah.blogg.se
Stella - http://stellaas.blogg.se
Melinda - http://hejmelindaas.blogg.se
Hiba - http://thatsjusthiba.blogg.se

Hej jag heter Julia och jag har tråkigt.

Så här ser min outfit ut just nu.
-T-shirt, Gina.
- Mjukisar, ?.
- Värmetofflor, coolstuff.se. (Fick i julkapp!)
Dom här värmetofflorna är så sjukt sköna! Det är som värme kuddar i, så man stoppar in dom i mikron så blir dom varma! Ap sköna. Finns på coolstuff.se!

Har super duper tråk. Pysslar lite i photoshop annars. Älskar photoshop! Skit kul, min lite kronligt ibland. :/ Ska fortsätta med det nu. Bloggar när jag får tid! Btw, vad tycker ni om den nya designen? Rätt så enkel men blev endo rätt så nöjd. Men byter nog snart! Puss på skinkan!

Kussarna om en stund.

Ska till kussarna nu och käka middag! Förlåt för dålig uppdatering men det har ju varit jul och imorgon kommer mammas kompis och sen är det nyår. Men ska försöka! Puss!

Min första redigerade bild i Photoshop.

Sjukt fult redigerat för att vara gjord i photoshop. Trodde Photoshop skulle vara enklare faktist! Fast ja, jag fick ju element och den är grymt mycket bättre en Cs verisonerna! Men jag fick också Photoshop Premuim och den är sjukt bra! För er som inte vet, det är en movie maker! Gör skit grymma videos! Och fick en grym kamera som kan filma i HD också så nu kanske ni får lite video bloggar eller sånt!

God morgon! Nu ska jag äta frukost. Vet inte riktigt vad som händer på dagen men något roligt antar jag? Sen på kvällen ska vi käka hemma hos kussarna :). Jag visar vad jag har fått i julklapp sen efter nyår för jag har inte fått alla en! Ha en mysig dag ? ;$$

God Jul - mini julklapp från mig till er.

Bild jag gjorde lite snabbt bara.



Gooooooood Jul! Tänkte ge er en liten julklapp!

Kommentera detta inlägg så får du en länk i din blogg!
Ha en underbar jul! God jul!

Kvällen innan Julafton.

Helt sjukt att det är jul imorgon! Känns ju typ som att det är en helt vanlig Lördag eller nått sånt? Längtar super mycke!
Dagen har varit mysig! Vid typ halv 12? Då drog jag hem till Tilde. Va inne på datorn och Tilde fixade sig. Sen tog vi bussen till Vällingby och gud vad det lucktade gott! När man klev av bussen kände man luckten av brända mandlar! Fick verkligen julkänsla då! Sen mötte jag och Tilde mamma, pappa, Lilly och Elise inne på MQ och då fick jag 200 kronor att köpa julklappar och sen hade jag 54 kronor med mej innan så. Till Lilly köpte jag typ 10 badankor! Haha hon älskar badankor! Så söt asså :). Sen så köpte jag till Elise, mamma och pappa. Men säger inte vad för dom kan kanske råka se, så haha ;). Sen så blev jag och Tilde hungriga och Tilde hade inga pengar och jag hade 74 kvar så vi delade på en halv så vi blev kanske inte så jätte mätta men a det räckte. Vi stog ut!
Sen drog vi till JM och köpte kluppor. Och sen gick vi till bussen och åkte hem till Tilde. Rut va hemma hos mej så kunde inte vara där. Ingen vet typ vem Rut är men för er som vill veta, det är min städerska. Jag och Tilde va inne på facebook, chattade osv. Sen drog jag hem. Så vi hade kul! Jag älskar dig Tilde.♥
Så nu sitter jag här hemma och ska snart äta middag. Min faster kommer vid typ 18:00-18:30? Sen sover hon här för hon bor i Sundsvall och hon ska ju vara med på julafton hemma hos oss imorgon! Blir jätte pirrig bara jag tänker på det!
Men juste! Har inte öppnat luck 23 i min chokladkalender. Ska gå och göra det nu tror jag!
Min och Tildes lunch idag. Söööta Tilde! Puss!


23 Decmber 2011

God morgon! Haha, random bilder under. Drar till Vällingby idag med Tilde ska köpa klart julklapparna! Bloggar mera sen! Puss , ha en bra dag :)


Jullov nu!

383192_330745076954909_100000582597335_1177051_471357527_n_large
Hej!
Haha, tar bara julbilder från weheartit hela tiden. Men har bild brist!

Wihoo! Jullov nu! Gud va skönt! Skoldagen har varit super skön! Började 8:30 med Talent Show! Fick inte se Jacinta och Diana sjunga och inte Inez heller :/. Det var ju dom jag ville se! Sen hade vi rast till klockan 10:15 sen gick vi in till klassrummet. Alla hade med sig presenter under 50 kronor. Det var typ bara jag och Sofia som köpte runt den och dom andra typ 20-30? Sen la vi ihop alla julklappar i en säck och sen fick man ta en julklapp, man fick inte titta man skulle bara ta något. Jag fick typ mest? Jag fick en kartong, fylld med choklad! Muumms! Sen så skulle vi typ städa.. -.-'. Jag fick uppgiften att tvätta i korridoren utan för svenska, spanskan osv. Sen va det rast och lunch! Det var julbord och då fick man en flaska julmust! Glad tjej :D. Sen 12:20 började vi igen så då gick vi till klassrummet. Mamma och Lilly kom för mamma skulle ge choklad till Ms. Hökby och Ms. Morgan för hon är klass föreldär! Sen slutade vi 12:30! Sköööööönt! Dom andra 6:orna slutade 13:30 för dom började 9:45.
Sen när vi hade slutat drog jag, mamma och Lilly till Vällingby för att köpa julklappar till mina bästavänner. Men sen kom jag på att typ jätte många hade köpt till mej så jag köpte inget just då, jag ska göra en annan sak så några andra, som har köpt också kan få! :) Jag köpte lite fina prydnader som jag kan ha på när jag slår in så det blir nog fint!
Är sjukt tröööött. Sov typ inget inatt. Ska vila lite nu tror jag! Till middag blir det hemmagjord pizza! Yummie! Och efter det ska jag, mamma och Elise baka till julafton! Vi ska vara hemma hos oss i år, så det kommer släckt från både mamma och pappas sida! Längar super mycket till jul! Jag är nog inte den enda ;).
Vad har ni gjort idag då? :) Nu ska jag lägga mig på sängen och vila lite eller kanske sova lite? ;)  Uppdaterar sen! Puss!

You know how I fighting for.

Tumblr_lw42vngkkx1qmken1o1_500_large
Hej!
Random bild från weheartit.com. Sorry för dålig uppdatering! Men det har hänt en sak så hade inte tid att blogga. Har skypat lite med Adam och Mouhamed. Lite randooooooom!
Men idag hade vi choise som igår. Jag fick wall of fame. Jag trodde att det skulle vara jätte tråkigt men det va faktist kul! Vi målade olika personer från olika böker. Jag målade Tin-Tin, Snusmumrik och Oliver Twist. Dom blev fett coola för vi hade en progetor! Tin-Tin målade jag, Jesper, Declan, Ellen och någon i 4 kommer inte ihåg namnet. Sen målade jag, Saga, Sara och Frida Oliver Twist. Och sen hade jag och Frida inget att göra så då målade vi snusmumrik. Sen kom Hanna och hjälpte till! Jag kan fota och lägga upp på bloggen sen om ni vill! Kommentera! Sen åt vi lunch.
Efter lunchen gick vi tillbaka till Svenska klassrummet och kollade på film. Bröderna Lejonhjärta, haha super kul. Jag och Frida satt typ och ritade. Sen klockan 14:55 va filmen slut så då frågade Mr. Granström några frågor om filmen som vi svarade på. Sen klockan 3 slutade vi. Jag gick till mitt skåp för att hämta min jacka och min bok och jag trodde att Tilde inte hade slutat en så jag och Philip satt typ och väntade i en halv timma med några andra och sen sa Sara att dom redan hade gått. Så vi gick till bussen och på bussen mötte vi Jacobs lillebror, Hugo och hans lillasyster Tea. Så sjukt söt hon är asså! Hugo satt typ och as garvade! Sen drog jag hem och typ bråkade med min lillasyster som vanligt -.-'. Åt middag och skypade lite och kollade facebook!
Imorgon så är det sista dagen i skolan! Jag börjar 8:30, och dom andra klasserna börjar 9:45 och 10:00! Men jag slutar 12:30 så det är ju bra! Ska bli så sjukt skönt med lov och jul! Bara 3 dagar kvar till julafton ju! Gud vad jag längtar!
Vad har ni gjort idag då? :)
Nu ska jag kolla på tv tror jag eller facebook osv. Puss!


Facebook status.

Joel Tejparn Wideklev - Rolig kille i min parallell klass :)
Maja Nordberg - Kompis från min förra skola! Saknar henne sjukt.
Alexandra Pettersson - Känner inte, men söt :)
Tilda Ekdahl - Super söt tjej som gick i min kör i 2:an och hon går i min bästaväns skola!
Emelie Cedermark - Känner inte men snäll?
Molly Gustafson - Super söt tjej! Har kännt varandra i 7 år? Älskar dej!
Knut Jansson - Kille i min klass som är snäll och ser okej ut! :)
Vilma Keilor - Bästa vänner från första dagen i skolan fram till nu! Älskar dej!
Hanna Gunderyd - Jätte snäll och söt tjej! Går i min parallell klass!
Philip Sohrner - Snäll kille som jag har kännt ett tag! :)
Atena Esrafili - Snäll och söt i min parallell klass!
Mahlet Mulualem - KATT VARNING! Super snäll och söööt!
Freja Hedén - Snäll och sööt! :)
Jacinta Muthoni - KATT VARNING! Älskar dej!
Olle Sandin - Känner inte men snäll och söt? :)
Felicia Björk - Känner inte men vi har typ massa gemensama vänner men sjukt söt!
Amanda Sandberg - Barndoms kompis! Gick på samma dagis och skola!
Moa Hedman - Sjukt söt och värkar super snäll! :)
Emma Berglund - Känner inte, men snäll?
Tilde Verde - Bästaväään! ♥
Micaela Åkerlind - Tjej som gick i min gympa grupp och skola! :)
Emma Franzén Kjellin - Snäll tjej i min klass. Gick i min skola innan!
Klara Wiberg - Barndomsvän!
Alma Bergström - Våra föreldrar är bra kompisar och du är min kompis syrra! Sötfis :)
Fellan Weztergård - Bästa sysslingen!
Alexandra Gymnastic Zarnoczy - Gick i min gympa grupp! Söt och snäll!
Martina Brandt - Vi va jätte tighta men vi gled isär. Söt och snygg!
Hannah Mattsson - Super gullig och snygg tjej i min skola !


Förlåt för dålig uppdatering.

-

I fight for you.

Bildbrist. -från i somras-


Bubbel bubbel.

Hej. Inez och Tilde är här här. Vi ska äta snart. Vi har bubblat och rullat oss i snön. HAHAHA fan va kul de va! Men a måste sluta. Kyss!

-somras-


Monday mornin'

God morgon sömntutor!
Blogg.se har cpat sig så kan inte lägga upp någon bild :oo. Jag har just fixat klart mig och så. Bussen går om 50 minuter tror jag. Den går 8:51. Molly kommer nog hit som vanligt, hon gör alltid det på måndagar för då börjar hon samma tid! Mys :). Jag facetimear med henne just nu och hon sitter och äter frukost :o. Seeeeeeg! Men nu måste jag kolla min facebook. Skulle bara säga god morgon!
Kyss!♥


Monday tomorrow.

Hatar Söndags kvällar. Man tänker alltid, skola imorgon.. Jupp så ska dra mig till skolan imorgon då. Börjar 9:30 så det blir chill och sen har vi ju 6 gardes fun day, så vi ska kolla på film och så vidare. Igentligen slutar jag 14:45 imorgon, men eftersom att det är det där så slutar vi 15:00 så en kvart till då. Fast inte så jobbigt faktist. Vi ska ju bara kolla på film osv. Jag och Tilde tar 8:51 bussen imorgon så det blir fett skönt för annars måste jag ta 7:48!

Det är fett chill för Tildes klass. Dom börjar 9:10 igentligen, men eftersom det är detdär får dom börja 9:30! Fast det är ju bara 20 minuters skillnad så a.
Är jätte sugen på att bada just nu! Jag kan ju om jag vill men pallar inte. Haha, latmask. Men har ingen att bada med förutom, Elise så a. Tilde följer kanske med hem efter skolan på torsdag, hon skulle kanske sova här med det är ju bara 2 dagar innan jul så vi skulle pynta granen och så. Men vi ska bubbla då. Mys!
Nu skrev Vilma till mig på facebook så måste sluta! Uppdaterar innan skolan imorgon! Puss, godnatt!
Displaypicture_large

Julklapp?



Va inne på coolstuff.se och hittade denna! Julklapp kanske? Hiss eller diss? :)

Fredag, Lördag & Söndag


24 September 2011. Älskar er. ♥

Hej!

Håller på med designen lite och kollar facebook. Har städat min lillasysters rum och hon har städat mitt! Vi tävlade om vem som kunde städa finast. Vinnaren vann 2 ''städbiljetter''. Elise vann :/ Så nu måste jag städa hennes rum när hon vill det 2 gånger :O. Men jag vaknade 9:15 idag! Tiiidigt! Sen åt jag frulle rulle , sen gick jag ut t mina grannar och dom ville bygga en snö gubbe så då gjorde vi det. Inte så lyckat men, ja :).

I fredags så
sov jag över hemma hos Tilde, Jacinta också. Vi hade jätte kul! Först när jag slutade väntade jag på dom i en halv timma med några. Sen så köpte dom två en stor marabou digestive. Dom drog hem och hämtade pengar, jag drog hem och hämtade pengar. Dom sprang till bussen i spö-regnet och sa att jag skulle gå på bussen som skulle komma om 1 minut. Jag gick på och så klart missade dom den :). Jag gick av vid stationen efter och väntade i 2 minuter på nästa som dom satt på. Vi drog till Åkis och jag köpte en macka och en läsk. Sen drog vi till hässelby hallen men den va såklart låst. Vi drog hem till mej, kollade datan och Jacinta dansade sin fina dans och Tilde filmade! HAHAH skit kul! Sen drog vi hem till Tilde, Jacinta dansade, vi käkade tacos :) och så drack vi julmust. Vi gick och la oss vid typ 12 och snackade. Jacinta somnade först! Sen på morgonen gick vi upp 7:30 eller vi gick inte upp vi typ snackade, a ni fattar. Sen så käkade frukost vid 9:30? Och sen hämtade pappa mej och Tildes föreldrar skjussade Jacinta till sin match! Så vi hade skit kul! Måste göras om! :)

Ska fortsätta på designen nu. Pussen!

Börjar blogga lite.

Kommer uppdatera på min o mandas me! Men nu har jag sjukt tråk. Puss! Göt ny vinter design sen.


Svara

http://mandaojulia.blogg.se - ska jag blogga här på lillejulia?

RSS 2.0